CW logo tekst3

Ik ben een klant en heb een project voor je!

Een klant heeft via CannonWorks een Huisabonnement afgesloten. Jouw bedrijf is geselecteerd in jouw regio om werkzaamheden voor de klant uit te voeren. De opdracht voor de werkzaamheden die bij het Huisabonnement hoort staat klaar in CannonWorks.

Het CannonWorks-platform is bedoeld om samen met je klant te werken aan een project. Als je de uitnoding accepteert, dan krijg je mijn project en gegevens te zien in CannonWorks. Je krijgt dan alle informatie rondom het project en welke werkzaamheden je een opdracht voor hebt gekregen.

Je kunt op de platform je facturen indienen, maar ook kunnen kun je alle projectgegevens delen met de klant, zoals afbeeldingen en documenten. Ook kun je berichten achterlaten en met elkaar communiceren. Dat is fijn samenwerken met je klant en dat ook met de app!
Image
Image

Wat is een Huisabonnement

Wat is CannonWorks?

een platform die klanten en bedrijven samen brengt om samen te kunnen werken aan projecten

Cannonworks brengt bedrijven en klanten bij elkaar doordat zowel de bedrijven als hun klanten gebruik maken van CannonWorks om samen te werken aan projecten, zowel mer de PC als met de CannonWorks-app.

Hoe de klant het gebruikt

De klant zoek met CannonWorks een bedrijf die zich in de regio bevind voor specifieke werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Dit kan een offerteaanvraag zijn, maar ook een opdracht. 

De klant laat zijn/haar gegevens achter op CannonWorks met een projectomschrijving en eventuele aanvullende data. Het uitgenodigde bedrijf kan op CannonWorks inloggen en dan het project inzien en daarvoor een offerte maken of direct de opdracht accepteren.
Image
Image

Voor het uitgenodigde bedrijf:

Als je als bedrijf bent uitgenodigd om een offerte te maken of een opdracht te accepteren, dan kun je inloggen op CannonWorks en kun je gratis en vrijblijvend met de klant werken aan het project met CannonWorks. 

Je kunt met CannonWorks offertes maken, de uren plannen en registreren, facturen achterlaten, foto's toevoegen, documenten en je kunt communiceren met je klant via een berichtenservice. 

CannonWorks is volwaardige ERP software die gebruikt wordt door vele honderden bedrijven die hun dagelijks werk en klantenbeheer met CannonWorks doen. 

Wat kost dat?

Dat is helemaal gratis*, voor zowel de klant als voor het bedrijf die samen aan een project werken. 

Mocht het zo zijn dat de werkwijze van CannonWorks je als bedrijf heel goed bevalt, dan kun je ook nieuwe projecten aanmaken in CannonWorks. Als je zelf project aanmaakt en zelf klanten toevoegt, dan kun je zelf kiezen om een basis-account te activeren voor € 25,- per maand. CannonWorks is maandelijks opzegbaar zonder verplichtingen, je zit dus nergens aan vast.

 *Door op 'deze' pagina de uitnodiging te accepteren kun je gratis samenwerken met klanten.

Hoe het in zijn werk gaat

Image

Huizenbezitters en vastgoedeigenaren gebruiken CannonWorks om samen te werken met bedrijven die werkzaamheden verrichten in en rondom de woning of gebouw.

Deze opdrachtgevers vragen offertes aan, geven opdrachten of vragen je een abonnement af te sluiten voor terugkerende werkzaamheden. Dit kunnen diverse specialisten zijn zoals het:

 • Bouw- en klusbedrijf
 • De schilder
 • De glazenwasser
 • De hovenier/tuinman
 • De CV-monteur
 • De witgoedmonteur
 • En meer....

CannonWorks werkt ook voor jouw bedrijf omdat

 • het je werk makkelijker maakt
 • je mobiel kunt werken
 • het tijd gaat besparen
 • je live informatie krijgt
 • je geen investering hoeft te doen
 • je zelf kan kiezen hoe het te gebruiken
 • makkelijk is over te stappen
 • het aansluit met je huidige boekhouding
Image

Met een paar kliks een offerte & factuur

Ook te bedienen vanuit onze handige App

Snel inzicht met overzichtelijk dashboard

Sluit aan bij iedere boekhouding

Support gewoon vanuit Nederland

Vooraf ingestelde prijsregels