CW logo tekst3

Uren registratie-tool

Samen met al je medewerkers uren registreren, gewoon met de app, handig!

Alle uren live bijgewerkt

Iedere medewerker legt uren vast met de app. Op kantoor wordt alles dan automatisch bijgewerkt om de salarissen te kunnen verwerken.

Live inzicht in alle uren

Iedereen die tijdens de dag uren registreert, daarvan worden automatisch verwerkt, daardoor ben je als bedrijf op ieder moment van de dag altijd bij met de uren. 

Vakanties, ziekmeldingen en bijzonder verlof

Met de handige CannonWorks-app kun je zelf aangeven wanneer een vrije dag, bijzonder verlof, spaaruren of ziekte wordt vastgelegd. Op deze manier wordt alles in een handig en overzichtelijk rapport weergegeven om optimaal grip te krijgen op productiviteit van de medewerkers.

Gekoppeld aan de salarisaministratie

Alle uren die met CannonWorks worden verwerkt, kun je koppelen aan de salarisadministratie waardoor alles volledig automatisch gaat en je er geen werk meer van hebt. Je zit op kantoor zelf aan het stuur zodat je altijd controle hebt dat de uren op de juiste wijze worden verwerkt en uitbetaald.


Image

Gratis een maand proberen

 

Start gratis en geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Per medewerker bespaar je enorm veel tijd op het vastleggen van de uren. Doordat de medewerkers het nu zelf gaan doen en dit ook gekoppeld kan worden aan de salarisverwerking, heb je er zelf geen werk meer van.

De tijd die je bespaart heb je dus zo terugverdiend!

Urenregistatie-tool

€ 2,50
per medewerker p/mnd

Als onze software is tenminste 30 dagen gratis te proberen en is maandelijks opzegbaar.  We hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet, we zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Extra modules die je kunt toevoegen

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past:

extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
kalender__200x200.png
Planning
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling
werkbon-addon.png
Werkbon
nacalculatie__200x200.png
Projectvoorgang
bestellen-addon.png
Inkoop en bestellen
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
addon-herhalingsfacturen.png
Facturen
inkoopfactuur__200x200.png
Scan-en herken
ideal-addon.png
iDEAL
extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven