Welkom bij CannonWorks

Direct aan de slag met het project waarvoor je bent uitgenodigd om aan samen te werken.

Image

Door op 'Accepteer uitnodiging' te klikken loop je automatisch door het proces heen om te kunnen inloggen op het project. Samenwerken met CannonWorks aan projecten waarvoor je bent uitgenodigd is geheel gratis!

Hoe samenwerken in zijn werk gaat

Image

Het bedrijf waarmee je samenwerkt maakt gebruik van CannonWorks. Zij kunnen via het CannonWorks platform bedrijven uitnodigen om samen te werken aan projecten waardoor de projectinformatie direct op de juiste plek wordt verzameld en automatisch wordt verwerkt.

Wanneer je het aanmeldingsproces doorloopt op op de knop 'accepteer uitnodiging' te killen, dan zie je gelijk je opdrachtbevestiging staan van het project wat je hebt aangenomen. Je kunt de planning raadplegen en je kunt elkaar rechtstreeks berichten sturen.

Op het project waaraan je samenwerkt kun je foto's achterlaten, documenten toevoegen en ook vragen stellen.  Wanneer je jouw facturen op het project achterlaat, dan kunnen deze direct betaalbaar worden gesteld. 

Door op deze manier samen te werken werk je veel efficiënter. Het scheelt tijd en je hebt geen rompslomp en je kunt alles met de CannonWorks-app regelen. Als je zelf CannonWorks gaat gebruiken, dan kun ook je zelf ook met andere bedrijven samenwerken.

Alles samen in 1 app

Met CannonWorks wordt alles in en rondom projecten geregeld om eenvoudig en prettig te kunnen samenwerken zonder papieren rompslomp en zonder gedoe.

De offerte en de overeenkomst

De overeenkomst en de voorwaarden welke je bent aangegaan kunt je direct raadplegen en downloaden.

De planning

Wanneer er voor het project werkzaamheden staan gepland, dan ontvang je daarover de informatie en kun je deze rechtstreeks inzien via de CannonWorks-app

De werkbon

Wanneer je een werkbon ontvangt dan zie je deze op het dashboard in CannonWorks en je kunt dan alle benodigde informatie inzien en direct afhandelen zodra je klaar bent met het uitvoeren van de werkzaamheden.

De urenregistratie

Werk je op regie? Dan kun je jouw uren direct declareren door jouw uren te registreren op het project. Wanneer je dan een factuur maakt, dan worden de uren automatisch op jouw facturen verwerkt.

De facturen

Wanneer je in CannonWorks de factuur maakt, dan kun je deze aankoppelen aan je bestaande boekhouding en kun je de factuur rechtstreeks indienen bij je opdrachtgever. 

Onderling berichten sturen

Met de handige berichtenservice, gewoon even appen...

Voor een project of een privé-berichtje

Iedereen die met CannonWorks werkt kan berichten naar elkaar sturen. 

Zo app je iedereen die aan het project werkt berichten met informatie en eventueel afbeeldingen. Berichten worden dan automatisch aan het project toegevoegd waardoor je altijd informatie kunt terugvinden die je in een project hebt gedeeld.

Ook wanneer je nog geen gezamenlijk project hebt kun je onderling elkaar berichtje sturen. Zo heb je specifieke berichten die bij een project horen.

Ook kun je elkaar persoonlijke berichten sturen, welke niet bij een project horen, vooral handig om onderling met elkaar zaken af te stemmen.

Image
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden