Facturen maken in een handomdraai

En gelijk je klant de factuur online laten betalen

Facturen maken met een paar kliks

Nog nooit was het maken van een factuur zo eenvoudig. Alle uren, materialen en andere zaken die je op de factuur wilt kunnen zetten kun je met één klik toevoegen waardoor je factuur in enkele ogenblikken is gemaakt en direct bij je klant al in de e-mail zit.

Direct je facturen laten betalen

Als de klant jouw factuur dan ontvangt, dan kan deze direct online worden betaald door op de betaalknop te klikken. Zo wordt dan het factuurbedrag direct aan jouw bedrijf voldaan. Klanten betalen daardoor sneller, waardoor je eerder je geld overgemaakt krijgt.

Gekoppeld aan je projecten

Mocht het zo zijn dat je ook uren en materialen vast wil leggen, dan worden deze ook automatisch aan je facturen toegevoegd. Zo hoeft je niet al je facturen apart te maken, maar worden deze gewoon automatisch aangemaakt en kun je ze met één klik versturen.

Image

Facturen maken op je PC, tablet en telefoon

Facturen maken kun je met de handige CannonWorks app overal maken, daarvoor hoef je niet eens meer op kantoor te zijn.

Image

Facturen maken onderweg of op locatie

Ben je veel onderweg en je wilt je klant snel een factuur sturen, dan kun je met de app op je telefoon of tablet dat zo doen. Op deze wijze kun je gelijk jouw zaken afhandelen en hoef je niet 's avonds of in het weekend nog alles uit te zoeken. De klant krijgt de factuur vervolgens direct in de e-mail en hoeft niet meer te wachten.

Periodieke facturen, deelfacturen en termijnfacturen

Als je grote klussen hebt dan kun je eenvoudig deelfacturen en termijnfacturen maken. Ook kun je periodieke c.q. herhalingsfacturen maken als je veel onderhoudswerk of abonnementen hebt. Je kunt dan vooraf de bedragen instellen en deze worden op de door jou ingestelde tijd automatisch verzonden. Je kunt zelfs een deel van je facturen via automatische incasso laten betalen als je dat zou willen. 

Zowel op de app als met je PC of tablet

Naast dat je met de CannonWorks app een factuur kunt maken, kan je natuurlijk gewoon op je PC of laptop of tablet de facturen maken. Het maakt dus niet uit welk apparaat je gebruikt. Dat is het grote voordeel van online werken, je kunt op elk moment met elk apparaat je factuur maken.

Image

Een factuur met een direct betaalknop

De kans dat je direct betaald krijgt wordt een stuk groter, doordat je de klant direct de mogelijkheid biedt te betalen.

Een factuur per e-mail

Jouw klanten krijgen de factuur in de e-mail voorzien van een direct-betaalknop waardoor deze persoon gelijk de factuur kan betalen met o.a. iDEAL. Jij ontvangt hiervan direct een notificatie via je mobiel of via de mail en de factuur staat in je lijst van betaalde facturen.

Overzichtelijke dashboards

Je houdt overzicht van je facturen die in concepten staan, facturen die verstuurd zijn, facturen die nog open staan en alles welke je al hebt afgerekend met de klant. Zo heb je een archief voor al je afgewerkte facturen en kun je via de rapporten in CannonWorks je omzetgegevens raadplegen over een bepaalde periode.

Zelflerend, waardoor je serieus tijd gaat besparen

CannonWorks is zelflerend, want elke regel die je opslaat heb je bij je eerstvolgende factuur zo weer paraat. Heb je uren vastgelegd of materialen, dan ook staan deze al automatisch klaar op de factuur die je aan het maken bent. Zo krijg je snelheid in je werk en ben je altijd in een paar clicks klaar.

Image

Krijg met CannonWorks grip op je financiën

Met CannonWorks integreer je de factuur in je bedrijfsproces en krijg je overzicht in alles wat er speelt.

Inzicht in de status van je facturen

Als je facturen met CannonWorks gaat maken, dan krijg je direct overzicht in welke status je facturen zich bevinden. Zo weet je precies de voortgang van je facturatie en weet je wat je kunt verwachten qua omzet, inkomende geldstromen en krijg je de volledige grip op je financiën. 

Automatisch herinneren

Zo heb je naast verzonden facturen zie je ook de openstaande en de verlopen facturen. Van de verlopend facturen waarbij de betalingstermijn in overschreden, kun je dan met één klik deze direct herinneren aan de klant. 

Gekoppeld aan je urenregistratie en materiaalverbruik

Wanneer je ook urenregistratie en de inkopen in CannonWorks gebruikt, dan worden deze uren en materialen automatisch op je facturen ingelezen en hoef je niet meer alles over te typen. Je kunt met één klik op de knop de factuur vanuit een project sturen waarop alles staat vermeld.

Image
Image

Een factuur met 1 klik maken

Wanneer je dan een opdracht hebt, dan staat direct de factuur ook al klaar. Dit kan een aangenomen bedrag zijn of alle verzamelde uren en materialen voor een regiewerkopdracht. Je kunt de factuur met één klik aanmaken en direct versturen. Zo heb je dan een factuur die het bedrag en de omschrijving van je offerte overneemt, dat scheelt pas tijd!

Een koppeling met je boekhouder

Alle facturen die je maakt kun je eenvoudig koppelen en/of doorsturen naar de boekhouder. Zo ontvangt deze automatisch al jouw facturen en kan deze voor ieder kwartaal op tijd voor jou de BTW aangeven, geheel zonder gedoe.

Gewoon gratis van start

Binnen 2 minuten geïnstalleerd en je kunt direct aan de slag, geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen

Gewoon snel facturen maken

Een factuur maken was nog nooit zo eenvoudig als dat je dat kunt doen met CannonWorks. Als je alleen facturen wilt maken, prima! Echter CannonWorks kun je ook gebruiken om je hele bedrijf goed te kunnen automatiseren en daarom kun je met behulp van CannonWorks alles regelen in je bedrijf. Interesse? Maak een gratis account aan en zie wat er allemaal voor mogelijkheden zijn.

Gratis gebruiken of gratis proberen

 Je kunt alles van CannonWorks gratis uitproberen. Zo ervaar je zelf of CannonWorks dat voor je bedrijf biedt waar je naar op zoek bent. Wanneer je een account aanmaakt dan is dat geheel vrijblijvend zonder verplichtingen.

Gratis helpdesk

Ga dus aan de slag in je eigen tijd en tempo en ervaar het gemak om simpel en snel de zaken in jouw bedrijf goed te organiseren. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd 'gratis' gebruik maken van onze servicedesk. Vanuit CannonWorks kun je alle vragen opzoeken of rechtstreeks aan ons stellen.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden