Samenwerken aan projecten

Werk samen aan projecten met jouw medewerkers, inhuurkrachten en onderaannemers

Klussen uitbesteden aan andere bedrijven

Neem je vaak klussen aan waarbij je diverse onderdelen wilt gaan uitbesteden aan onderaannemers oftewel samenwerkers? Dan kun je met CannonWorks eenvoudig samenwerken door met andere bedrijven aan één project te werken. Je kunt onderling dan de offertes aanvragen en opdrachten verstrekken. Ook kun je dan de werkinstructies en alle financiën onderling goed regelen met CannonWorks, waarbij alles op 1 plek wordt verzameld bij het bedrijf die het beheer over het project heeft.

Samenwerken met CannonWorks

Met CannonWorks werk je samen met alle medewerkers, inhuurkrachten en onderaannemers in- en rondom jouw bedrijf. Je krijgt dan inzicht in de projecten en de planning daarvan. Met CannonWorks wordt alles van het project live wordt bijgehouden, zoals documenten, tekeningen, foto's en werkbonnen. Zo krijg je optimaal grip op de aansturing van je projecten.

Image

Regel alles samen in één app

Offertes, opdrachtbevestigingen, planning, uren en de facturen. Iedereen voegt allerlei zaken toe zodat je volledig grip krijgt op je projecten

De offerte en de overeenkomst

Wanneer je bij een bedrijf werkzaamheden aanvraagt, dan kan dat bedrijf haar offerte toevoegen, zodat je deze digitaal in jouw CannonWorks-omgeving ontvangt. Je kunt daarna besluiten om de offerte af te wijzen of een opdracht te verstrekken. Een opdracht wordt dan digitaal ondertekende en wordt voorzien van jouw inkoop- c.q. onderaannemingsvoorwaarden.

De planning

Wanneer je een opdracht hebt vertrekt, dan kun je de samenwerker inplannen. Dat bedrijf krijgt daarvan per e-mail bericht en dat is natuurlijk ook direct in de app te zien. Zonder tegenbericht kun je het geplande werk dan bevestigen.

De werkbon

Wanneer je een werkinstructie wilt meegeven aan de samenwerker, dan kun je ook gelijk een werkbon sturen. Ook dan wordt deze per e-mail gestuurd en kan worden geopend in de app.

De urenregistratie

Wanneer je de onderaannemer op regie laat werken dan kunnen die personen rechtstreeks uren op het project registreren. Zo kun je direct de voortgang volgen en weet je precies hoeveel uren worden besteed aan het project.

De facturen

Ieder factuur die de samenwerker stuurt wordt dan automatisch aan jouw project toegevoegd als inkoopfactuur.

Laat anderen het werk voor je doen

Zij leveren alles digitaal aan en jij hebt het in je projecten automatisch toegevoegd

Image

Bedrijven uitnodigen die aan jouw projecten werken

Wij hebben het mogelijk gemaakt dat je samen kunt werken met al jouw samenwerkers en onderaannemers, dat is uniek! Er zijn veel bedrijven die klussen aannemen en daarbij samen moeten werken. Heb je bijvoorbeeld een bouwbedrijf en je werkt met diverse specialisten zoals de schilder, de stukadoor, de glaszetter of de elektricien, dan kun je deze uitnodigen om samen met de CannonWorks app aan projecten te werken. 

Gratis samenwerken

Je kunt deze bedrijven vanuit CannonWorks dan uitnodigen om aan een project te werken en zijn kunnen dan gratis aanhaken door de CannonWorks-app te downloaden en gratis inloggen op het project. Zij zien dan het project waarvoor zij een aanvraag of en opdracht hebben gekregen en kunnen zo hun offertes, facturen en uren opgeven.

Je hebt zelf de touwtjes in handen

Het bedrijf dat het project heeft aangenomen van de klant/opdrachtgever heeft altijd de regie over het project. Zo heb je altijd grip op zaken wat je met de ingehuurde bedrijven overeenkomt. Je communiceert rechtstreeks met hen via onze berichtenservice, maar ook kun je planning en werkbonnen aanmaken en delen, waardoor je het bedrijf rechtstreeks aanstuurt op het project.

Je hebt er zelf geen werk meer van

CannonWorks zorgt ervoor dat bedrijven en ondernemers minimale administratieve lasten hebben. We willen dat onze klanten met plezier en zonder al teveel moeite hun zaken top op orde hebben door collega's te laten samenwerken met CannonWorks. Iedereen kan de app downloaden en belangrijke zaken op het project vastleggen zodat iedereen aan een project samenwerkt en administratieve lasten tot een minimum worden beperkt. Dit geldt voor jouw bedrijf, maar ook voor de onderaannemers.

Samen uren registreren

Registreer de uren, kies de materialen die zijn gebruikt en voilà klaar voor vandaag! Jouw onderaannemers kunnen gratis uren voor jouw projecten registreren.

kalender op tablet en smartphone
Calculatie op tablet en smartphone
Calculatie op tablet en smartphone

Direct van start!

Ga gratis met CannonWorks aan de slag en ervaar hoe CannonWorks in jouw bedrijf gaat werken

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers heb je een oplossing waarmee je gelijk goed uit de startblokken kunt gaan. Heb je meer wensen, dan kun je CannonWorks volledig naar eigen wens inrichten.

Gratis aanmelden
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf in CannonWorks zo in te stellen dat het naadloos past in jouw onderneming en optimaal gaat werken.  Je kunt naar behoefte uitbreiden met add-ons.

Gratis aanmelden

Hoe samenwerken in zijn werk gaat

Klussen uitbesteden aan bevriende partijen waar je graag mee samenwerkt

Je nodigt een ander bedrijf uit

Je nodigt een bedrijf uit om met jouw bedrijf samen te werken aan een project. Dat bedrijf krijgt een bericht waarbij zij via een link een gratis CannonWorks-account kunnen aanmaken. In eerste instantie kan de onderaannemer beperkte handelingen verrichten door enkel te reageren op jouw verzoeken zoals het maken of uploaden van een offerte, het accepteren van een opdracht. Ook kunnen zij dan gelijk uren en materialen op het project verwerken en uiteindelijk hun factuur toevoegen

Een offerte toevoegen aan jouw project

Zodra de onderaannemer een offerte heeft toegevoegd en jouw bedrijf vervolgens deze heeft heeft geaccepteerd, dan kun je gelijk aan de slag om samen te werken. Vanaf dat moment kun je allerlei informatie uitwisselen en wordt het voor iedereen duidelijk wat er precies allemaal wanneer uitgevoerd moet worden.

Automatisch alles op één plek verzameld

Gedurende de doorlooptijd van het project is er diverse communicatie en worden er handelingen verricht. Doordat met CannonWorks alles centraal wordt verzameld hebt je een uitstekend projectdossier en heb je gelijk een goede nacalculatie.

Het biedt je optimaal gemak

Zodra je zelf wilt factureren naar jouw opdrachtgever, dan wordt op de factuur direct alle gemaakt uren en materialen ingelezen van iedereen die bij het project betrokken is of is geweest. De juiste marges worden doorgerekend, zodat je met 1 druk op de knop een factuur kunt maken en direct kunt verzenden aan je klant. Dat scheelt serieus veel tijd en uitzoekwerk!

Image

Onderling berichten sturen

Met de handige berichtenservice, gewoon even met elkaar appen...

Elkaar op de hoogte houden

Iedereen die met elkaar samenwerkt kan met de CannonWorks app berichten naar elkaar sturen. Zo kan iedereen die aan een project werkt onderling zaken op elkaar afstemmen. Zo kunnen berichten en eventuele afbeeldingen worden gedeeld. Dat voorkomt een hoop bellen en er kan snel worden gereageerd zonder dat er onduidelijkheid ontstaat.

Alles vastgelegd op een project

Berichten worden dan automatisch aan het project toegevoegd waardoor altijd de informatie is terug te vinden die je in een project hebt gedeeld. Zo kun je situaties vastleggen en mocht er ergens vragen over zijn, dan is dat altijd terug te halen.

Of gewoon een privé-berichtje

Ook kun je elkaar persoonlijke berichten sturen, welke niet bij een project horen, vooral handig om onderling met elkaar zaken af te stemmen. Deze berichten zijn privé en worden niet aan een project gekoppeld en zijn voor anderen dan ook niet leesbaar.

Image

Goed voorbereid samen aan de klus beginnen!

Met elkaar prettig samenwerken zodat het hele project strak is geregeld en je opdrachtgever er ook blij van wordt

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden