Boek een dakdekker

Vind de meest gespecialiseerde dakdekker uit de regio om jouw dak te komen repareren of een nieuwe dak te plaatsen


Boek veilig en snel

Een gespecialiseerde dakdekker bij jou uit de regio. Volg via CannonWorks live de voortgang van jouw project waarbij alle communicatie en planning strak wordt afgestemd. Zo krijg je de beste ervaring om met bedrijven in- en rondom huis samen te werken, waarbij de onderhoudshistorie voor jouw huis automatisch wordt opgebouwd.

Waarvoor een dakdekker boeken

Voor het vervangen of repareren van platte of hellende daken. Of het laten repareren van dakgoten.

Diverse werkzaamheden door het dakdekkersbedrijf 

Dakdekkersbedrijven zijn doorgaans gespecialiseerd in platte daken of hellende daken. Sommige dakdekkersbedrijven kunnen beide type daken vervangen en/of repareren. Je kunt daarom altijd met CannonWorks een specialist vinden voor:

Hellende daken

 • Reparatie van een pannendak of leien
 • Het vervangen van dakpannen
 • Aanbrengen van isolatie onder de dakpannen
 • Reparatie van goten, regenpijpen en zinkwerk.

Platte daken

 • Het verhelpen van lekkage
 • Vervangen van bitumen dakbedekking of EPDM
 • Aanbrengen van isolatie onder nieuwe dakbedekking

Weet je niet of jouw dak nog lang mee kan oftewel deze vervangen moet worden, dan kun je altijd de dakdekker vragen naar een dakinspectie en kan je een goed advies geven over de beste oplossing voor jouw huis of vastgoed.

Zoek en boek direct een dakdekker
Image

Download de app

Download de CannonWorks app en start direct om alles voor jouw huis te organiseren

Image

Onderhoud, verbouwen en verduurzamen

De CannonWorks-app is een onlosmakelijke schakel tussen jouw huis en de bedrijven die het onderhoud doen aan jouw huis. Als je plannen hebt om te verbouwen of je wilt iets aan je huis of tuin veranderen of aanbouwen, dan sta je direct met de meest geschikte bedrijven in jouw regio en wordt de klus strak uitgevoerd.

 • Van A-Z ontzorgd
 • Altijd gratis en vrijblijvend
 • Speciaal geselecteerde bedrijven
 • Duidelijke afspraken
 • Opgebouwd in een digitaal onderhoudsboekje

Alle communicatie op 1 plek

Iedere aanpassing in, aan of rondom je huis gaat gepaard moet afspraken. Dit kan een offerte zijn, een afgesproken bedrag of een doorgegeven uurtarief. CannonWorks zorgt ervoor dat afspreken tijdig worden nagekomen zoals vooraf duidelijk wordt vastgelegd.

Totaal ontzorgd

Door de CannonWorks-app te gaan gebruiken zal iedere klus snel en probleemloos worden geklaard. CannonWorks ervoor zorgt dat alles in kaart wordt gebracht welk onderhoud jouw huis nodig heeft en wie dat voor regelt.

Image
Image

Vind het juiste bedrijf

Alle aannemers waaruit je kunt kiezen zijn bedrijven uit jouw regio. Veilig, betrouwbaar en speciaal voor jou geselecteerd.

Speciaal geselecteerde bedrijven

Wanneer je op zoek bent naar een aannemer, dan zorgen wij ervoor dat je altijd het juiste bedrijf door ons aangereikt krijgt. CannonWorks zorgt voor een match door het specialisme van de bedrijven aan te sluiten op jouw vraag. De bedrijven waarmee een connectie kan worden gelegd hebben we speciaal voor jou geslecteerd en zijn vooraf door ons beoordeeld.

Eenvoudig en eenduidig communiceren

Gebruik CannonWorks om een offerte aan te vragen, een opdracht te plaatsen of te informeren naar de beschikbaarheid. Deze bedrijven gebruiken CannonWorks om hun planning, offertes en facturen toe te voegen. Daarnaast kunnen zij ook tekeningen, afbeeldingen en andere documenten delen. Op deze wijze krijg je alles op 1 plek aangeleverd, dat voorkomt onduidelijkheden. Je kunt dan altijd daarop reageren door zelf ook tekeningen, foto's en berichten toe te voegen.

Betrouwbaar, veilig en anoniem met de CannonWorks-app

De bedrijven gebruiken ook CannonWorks om met jou als woning- of vastgoedeigenaar te communiceren. Zo heb je veilig en anoniem contact zonder en waarbij jouw e-mailadres en telefoonnummer is afgeschermd. Vooraf worden dus geen persoonsgegevens gedeeld. Wanneer je voor een bedrijf hebt gekozen, dan kun je met CannonWorks het contact leggen en een afspraak inplannen.

Image

Volg je project van A tot Z

Veilig, betrouwbaar en zonder verplichtingen vooraf

Image

Weet of het bedrijf aan de vraag kan voldoen

Zodra je een connectie hebt gelegd met een bedrijf krijg je binnen afzienbare tijd een antwoord op jouw vraag. Mocht het gekozen bedrijf geen capaciteit hebben of je vindt het duur, dan kun je ook andere of meerdere bedrijven vragen.

Afspraken worden vooraf goed vastgelegd

Wanneer je wilt gaan starten met een project dan kun je vooraf afstemmen in welke vorm je een overeenkomst aan wilt gaan. Afspraken worden via de app vastgelegd en je ondertekent digitaal de afspraken die je onderling maakt. Je bouwt zo automatisch geschiedenis op van de maatregelen die je aan jouw huis hebt genomen.

Eenvoudig met de CannonWorks-app

 • Aanvankelijk anoniem contact met een bedrijf
 • Vooraf prijzen opvragen
 • Doorkrijgen van beschikbaarheid
 • Alles vastgelegd op één plek
 • Alle communicatie per adres vastgelegd
 • Veilig online betalen
 • Je eigen onderhoudsboekje

Eenvoudig met de CannonWorks-app

 • Aanvankelijk anoniem contact met een bedrijf
 • Vooraf prijzen opvragen
 • Doorkrijgen van beschikbaarheid
 • Alles vastgelegd op één plek
 • Alle communicatie per adres vastgelegd
 • Veilig online betalen
 • Je eigen onderhoudsboekje

Een digitaal onderhoudsboekje

Regel alles in en rondom huis met 1 app en zorg dat alle klussen en onderhoud automatisch wordt bijgehouden

Image

Een digitaal huisdossier

Alles wordt digitaal bijgehouden met CannonWorks. Zo heb je overzicht van offertes, de orderbevestigingen, de uren, de planning maar ook afbeeldingen en de benodigde documenten. Je bouwt zo samen met de bedrijven een dossier op van wat er aan je woning of pand is gebeurt aan onderhoud, renovatie of verbouwingswerkzaamheden.  Zo heb je een digitaal huis-dossier oftewel een onderhoudsboekje voor jouw huis of vastgoed.

Goed georganiseerde projecten

De vele bedrijven die CannonWorks gebruiken hebben hun bedrijf optimaal georganiseerd door ook CannoWorks te gebruiken voor hun bedrijfsprocessen. Zij werken digitaal en hebben daardoor een rechtstreeks contact met hun klanten met de CannonWorks-app. Zo delen zij automatisch de informatie die je als woningeigenaar nodig hebt om goed inzicht te krijgen van de werkzaamheden die in en rondom het huis ooit hebben plaatsgevonden.

Eenvoudig communiceren via de app

Nieuwe klussen uitbesteden of meer bedrijven zoeken voor andere klussen in- en rondom het huis? Je kunt het allemaal regelen met de CannonWorks-app.

Image
Image
© 2024 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden