CW logo tekst3

Zullen we samenwerken aan een project?

Door de uitnodiging te accepteren kun je met ons samenwerken. Je kunt je offerte indienen, maar ook foto's, uren, documenten en facturen op het project zetten. Jij stuurt een offerte of factuur naar ons en deze wordt dan automatisch aan ons project toegevoegd. Ik reken dan af met de klant en ook gelijk met jou. Om dit te doen kun je de uitnodiging accepteren, je kunt dan gratis CannonWorks gebruiken voor dit project.

Image
Image

Werk samen met ons aan 1 of meer projecten

We hebben recent een project aangenomen waar we samen met jouw bedrijf aan willen gaan werken. 

We gebruiken CannonWorks om de gegevens van onze projecten bij te houden, zoals offertes, facturen, maar ook projectgegevens zoals foto's en documenten.

Wanneer je de uitnodiging accepteert krijg je een eigen CannonWorks-omgeving die communiceert met de onze. Je kunt dan bij ons rechtstreeks offertes indienen en je kunt ook facturen aanmaken, ons rechtstreeks berichten sturen of uren indienen.

Het gebruik van CannonWorks aan ons gezamenlijk project is geheel gratis. Wil je zelf ook projecten in CannonWorks aanmaken, dan kun je dat uiteraard ook proberen.

Samenwerken in CannonWorks scheelt ons enorme een administratieve last, dus wanneer jullie ook CannonWorks gaan gebruiken, dan helpt ons dat natuurlijk enorm en heb je altijd een stap voor op je concurrentie.

Image

CannonWorks is...

Online software die ervoor zorgt dat je kunt samenwerken met de diverse partijen in- en rondom projecten

Digitaal werken

CannonWorks wordt gebruikt door bedrijven die digitaal werken en daarmee hun bedrijfsprocessen strak hebben georganiseerd. Samenwerken op dit platform houdt in dat alle adminstratieve handelingen tot een minimum worden beperkt.

Met de CannonWorks-app

CannonWorks werkt op de PC, tablet en gewoon met de mobiele app. Het is is gebruiksvriendelijk en werkt heel eenvoudig waardoor je het zo kunt gebruiken.

Aanvragen, projecten en klantinformatie is direct beschikbaar zodat je met een paar klikken alles in- en rondom het project kunt regelen.

Meer ontdekken?

CannonWorks werkt voor ieder bedrijf. Ook jij kunt CannonWorks gebruiken, maar dat beslis je natuurlijk zelf. Je kunt gratis aan het project werken en als je zelf projecten wilt toevoegen dan kan dat natuurlijk ook.

Image

Met de App, tablet en op de PC

Met CannonWorks heb je overzicht in het project en wat er allemaal gebeurd, zoals berichten, nieuwe offerteaanvragen en opdrachten Je wordt op de hoogte gehouden en je kunt zelf instellen wat CannonWorks voor je moet bijhouden. Dit kan een een eenvoudige melding zijn, maar ook allerlei andere berichten zoals nieuwe opdrachten of betaalnotificaties. Zo vergeet je nooit meer iets en je bent nooit te laat met reageren...

Image
Image

Met een paar kliks een offerte & factuur

Ook te bedienen vanuit onze handige App

Snel inzicht met overzichtelijk dashboard

Sluit aan bij iedere boekhouding

Support gewoon vanuit Nederland

Vooraf ingestelde prijsregels