De handige werkbon app

Stuur je mensen op pad met de juiste werkinstructie

Je herkent het vast wel....

Iedereen in het bedrijf heeft het altijd druk en er is eigenlijk geen tijd meer om alles goed te regelen en te plannen. Medewerkers blijven maar vragen wat ze precies moeten doen omdat zaken niet duidelijk zijn, men weet niet precies wanneer het werk uitgevoerd moet worden en op kantoor is er geen goed overzicht meer welk project afgerond is of niet.

De werkbon in CannonWorks

Iedere medewerker krijgt met CannonWorks inzicht in welke klussen er nog gedaan moeten worden. Er is altijd een goede werkinstructie waarbij altijd duidelijk is wat precies moet worden uitgevoerd. Foto’s en/of instructies zijn bijgevoegd en men kan de werkbon in de CannonWorks app raadplegen. 

Alles vastgelegd en niets meer vergeten

Collega's en samenwerkers kunnen direct uren, gebruikte materialen en machines vastleggen op de werkbon, zodat altijd de administratie op het project compleet is en de factuur richting de klant altijd compleet is.

Image

Wat de werkbon kan doen voor jouw bedrijf

Alles van het project van A-Z op de werkbon zodat iedereen precies weet wat en wanneer moeten gebeuren.

Image

Een werkbon in de app van je collega's

Vanuit een order of project maak je een werkbon voor je medewerkers of samenwerkers. Je geeft ze de juiste werkinstructie mee die in de app kan worden geopend en direct zien welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Direct inplannen op het juiste moment

Voor alle projecten waar je werkbonnen voor aanmaakt, kun je deze ook gelijk inplannen op de juiste datum. Zo weten je medewerkers precies welke werkzaamheden op welke dagen en tijdstippen staan gepland, waar ze moeten zijn en welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Alles automatisch bijgewerkt

Allerlei gegevens worden automatisch toegevoegd aan de werkbon. Zo kunnen foto's worden gemaakt met de app, documenten aan de werkbon worden gekoppeld, en kunnen collega's uren registreren, notities maken maar ook gelijk de benodigde materialen bestellen. En als het werk dan klaar is kan eventueel gelijk worden afgerekend met de klant. 

Een werkbon direct beschikbaar in de app

De medewerkers vanaf kantoor kunnen met één klik op de knop iedereen die voor dat project is ingedeeld direct de werkbon sturen

Direct de juiste werkinstructie

Je stuurt je medewerker een werkbon zodat hij of zij direct weet welke werkzaamheden uit te voeren. Alle gegevens direct bij de hand, zoals een duidelijke werkinstructie, locatie van het werk, foto's, notities, instructies en indien gewenst kun je de persoon het aantal uren meegeven wat voor het project staat.

Zo vanuit de offerte en/of calculatie

Alle gegevens die je ooit eerder hebt verwerkt in een offerte of calculatie wordt automatisch op de werkbon overgenomen evenals de detail info, zoals de benodigde materialen en eventueel het aantal begrote uren. Ook specifieke materialen inclusief specificaties als kleur of soort, worden op de werkbon gezet zodat je medewerkers nooit misgrijpen.

Opgeslagen bij je projecten

Al je werkbonnen zijn eenvoudig terug te vinden bij jouw projecten, dus je kan zo de geschiedenis raadplegen zodat je exact weet wat ooit is toegepast wanneer je in de toekomst onderhoud voor dat project moet uitvoeren. Zo heb je altijd de juiste gegevens en notities bij de hand, dat vermindert aanzienlijk de faalkosten van jouw bedrijf!

Image

De werkbon digitaal laten goedkeuren

Als het werk klaar is, kan de klant direct de werkbon laten ondertekenen door de klant.

Image
Image
Image

Gekoppeld aan je projecten

Geen losse apps meer, maar gewoon alles gekoppeld aan je bedrijfssoftware

Image

Alle acties worden aan je projecten gehangen 

Wanneer je een werkbon maakt in CannonWorks, dan is dat gelijk onderdeel van het project. Op de werkbon kunnen je medewerkers en onderaannemers hun uren invullen, gebruikte materialen en notities verwerken. Dit hangt dan in je project waarbij de kosten automatisch aan het project worden toegekend.

Alles automatisch op de facturen

Alles wat op de werkbon wordt ingevuld aan uren en kosten komen automatisch op de factuur te staan richting de klant. Zo wordt alles vanzelf toegevoerd en wordt niets vergeten. 

Digitaal werken met medewerkers en samenwerkers

De werkbon werkt op de app die je door al je medewerkers kunt laten installeren. Ook naar samenwerkers of onderaannemers kun je de werkbon sturen, waardoor ze deze zelf kunnen openen met hun eigen CannonWorks-app. Als je samenwerkt met onderaannemers aan een project, dan is de app gratis door deze onderaannemers te gebruiken. 

Meld je gratis aan

Ga gratis van start om CannonWorks te gebruiken. Je kunt onbeperkt gratis gebruik maken van de basisfuncties van CannonWorks. Wanneer je extra modules wilt proberen, dan kun je deze de eerste 30 dagen vrijblijvend uitproberen.

Werkbonnen gekoppeld aan de boekhouding

Alles vanuit je werkbon zo automatisch de boekhouding in, je hebt er geen werk meer van

Image

Méér dan een werkbon app

Met een normale werkbon-app kun je werkbonnen inplannen voor je medewerkers, maar dat is nog geen systeem waarmee je het hele bedrijf kunt besturen. Wanneer je de werkbon in CannonWorks gebruikt, dan heb je geen aparte werkbonapp meer nodig is alles is geïntegreerd in je gehele bedrijfsproces. Met CannonWorks een ERP en CRM systeem in-één kun je alles in je bedrijf regelen en de werkbon, de planning,  de urenregistratie bijhouden. Ook notities en fotomateriaal is een belangrijk onderdeel daarvan. 

Gekoppeld aan je boekhouding

Zo kun je vanaf het eerste klantcontact alles regelen, tot en met het regelen van de betaling van de factuur. De werkorder, de planning, de medewerkers iedereen weet precies wat hij/zij moet doen en de klant krijgt automatisch een correcte factuur waarop niets is vergeten. CannonWorks heeft een koppeling met de meeste boekhoudpakketten, dus de werkbon is gekoppeld aan je volledige boekhouding. Je hebt geen andere software meer nodig.

Geïntegreerd in je gehele bedrijfsproces

Alles wat er gebeurt op jouw project wordt live bijgewerkt en gekoppeld aan je financiële administratie

Iedereen gelijk op de hoogte

Met de CannonWorks werkbon is iedereen altijd gelijk op de hoogte wanneer er een wijziging in de werkinstructie is of wanneer de planning wijzigt. Iedereen krijgt direct een melding op de telefoon en kan direct inzien wat er is veranderd.

Onderling berichten sturen

Wanneer je rechtstreeks wilt communiceren met je medewerkers, dan kun je berichten achterlaten via de werkbon, zodat bijvoorbeeld vragen of opmerkingen gelijk door je collega wordt ontvangen en die daarop kan reageren. De app-geschiedenis wordt bij de werkbon dan opgeslagen, zodat alle informatie beschikbaar is ook voor andere collega's die op dat project werken.

Een compleet ERP-systeem

CannonWorks kun je gebruiken als een slimme werkbon-app, maar met CannonWorks heb je stiekem wel héél veel meer functionaliteit dan dan werkbonnen alleen. CannonWorks is een compleet ERP-systeem waarmee je samen met je medewerkers werkt aan projecten zodat iedereen zelf alles bijhoudt met de app en op de juiste wijze in je financiële administratie terecht komt. 

Image

Live inzicht in je projectresultaten

Je ziet in één oogopslag hoe de projecten ervoor staan

Image

Alles is live te volgen

Alles wat door je medewerkers wordt bijgehouden in de app wordt live verwerkt, waardoor je projectresultaten live te volgen zijn. Dit houdt in wanneer iemand op dit moment iets op de werkbon vastlegt, dat dan direct op kantoor het zichtbaar wordt door het project in te zien.

Tussenstand, budget en saldo

Zowel voor regiewerk als aangenomen projecten kun je zien wat verbruikte uren, materialen en andere kosten zijn die tot op heden zijn gemaakt op je project oftewel de live tussenstand wordt automatisch bijgehouden. Zo kun je direct zien wat het budget is ten opzichte van de begrootte kosten en ook het saldo van de gefactureerd bedragen ten opzichte van het uitgevoerde werk.

Kantoor gaat vanaf nu tijd overhouden

Door de CannonWorks te gebruiken voor werkbonnen heb je eigenlijk dat de medewerkers en onderaannemers alles al administreren. De mensen op kantoor hoeven enkel nog een nacontrole te doen en kunnen eventueel bepaalde zaken corrigeren of aanvullen.

Start vandaag nog!

En maak een eind aan rondslingerende bonnetjes en notities die meestal worden kwijt geraakt

Betaalbaar en gebruiksvriendelijk

We bieden met CannonWorks betaalbare bedrijfssoftware die gebruiksvriendelijk is en iedereen begrijpt. Zowel de medewerkers die de app gebruiken als de mensen op kantoor werken op een prettige manier samen. 

Handig voor al je medewerkers

  • Niets is moeilijk in de app
  • Zij krijgen per dag hun persoonlijke planning
  • Inclusief de werkinstructie zo vanuit de offerte
  • Met notities, aantekeningen en beeldmateriaal
  • Ze weten dan precies wat ze moeten doen
  • Geen rondslingerende notities meer, er wordt niets meer vergeten
  • Persoonsgegevens van klanten komen niet op straat te liggen

Start vandaag nog om de werkbon te proberen

De werkbon is eenvoudig in je bedrijf te implementeren. Je start met het aanmaken van een nieuw project en je kunt gelijk al een werkbon toevoegen. Maak een notitie, voeg een foto of een document toe en stuur deze aan de medewerker die het werk moet uitvoeren. Deze kan gelijk de app downloaden en gelijk de werkbon raadplegen en kan daarmee direct aan de slag.

Image
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden

Please publish modules in offcanvas position.