Superstrakke offertes

Maak de meest professionele offertes in een paar klikken zonder een woord te hoeven typen. Dat volledig in je eigen- of gewenste huisstijl. Mail em direct aan je klant die gelijk een opdracht kan geven.

Image

Eenvoudig professionele offertes maken

Het maken van offertes hebben we nu wel heel eenvoudig gemaakt. In een paar klikken heb je vanaf je PC, tablet of mobiel een offerte gemaakt welke je direct naar je klant kunt versturen en dat volledig in je eigen huisstijl.

Ook met de CannonWorks app

Je kunt de CannonWorks app gebruiken om snel een offerte te maken. Zo kun je op ieder moment van de dag de offerte maken. Zelfs kun je direct een offerte ter plaatse maken en bij de klant achterlaten als dat wenselijk is. 

In de mail met een rechtstreekse link

Als je klant jouw offerte dan krijgt, dan kan de klant vanuit de mail direct akkoord geven, door de offerte te raaplegen met alle bijbehorende tekeningen en fotomateriaal. Zo maak je meer kans op een nieuwe opdracht dan de concurrentie. Je kunt al binnen enkele minuten je eerste offerte bij je klant in de e-mail hebben. Activeer een account en je kunt direct aan de slag. Probeer het maar, het is heel eenvoudig!

Een offerte met een direct-akkoord knop

De kans dat je een opdracht krijgt wordt een stuk groter, doordat je de klant direct kan laten beslissen

Een offerte per e-mail

Jouw klanten krijgen de offerte in de e-mail vergezeld van een direct-orderknop waardoor deze persoon meteen een akkoord op de offerte kan geven. Jij ontvangt hiervan direct een notificatie via je mobiel of via de mail en de offerte staat in je lijst van nieuwe orders en projecten. Wil de offerte ook nog uitprinten en per post verzenden, dat kan natuurlijk ook gewoon. Je gebruikt hiervoor dezelfde layout en je kan deze zo uitprinten. 

Al je offertes overzichtelijk bij elkaar

Je houdt overzicht over je offertes die in concepten staan, offertes die verstuurd zijn, opdrachten die je onderhanden hebt en alles welke je al hebt afgerekend met de klant. Zo heb je een archief voor al je afgewerkte offertes.

Zelflerend, waardoor je serieus tijd gaat besparen

CannonWorks is zelflerend, want elke regel die je opslaat heb je bij je eerstvolgende offerte zo weer paraat. Zo krijg je snelheid in je werk en ben je altijd in een paar kliks klaar voor elke offerte die je in de toekomst gaat maken. 

Image

Reken je klussen snel en eenvoudig uit

Elke offerte die je maakt kun je standaardiseren, zodat je bij een volgende offerte alles met 1 klik kunt toevoegen.

Image

Offerteregels hergebruiken

Als je een offerte maakt, dan voeg je regels toe. Deze regels kun je automatisch opslaan, waardoor je bij een volgende offerte die regel zo kunt opzoeken en met 1 klik kunt inlezen. Je kunt een regel maken met een vaste omschrijving en prijs, maar je kunt ook de regels opdelen in uren en materialen of artikelen toevoegen aan de offerte

Artikelen en producten

Je leest eenvoudig artikelen en producten in. Zo kun je een heel bestand aanleggen op importeren van allerlei producten die je veel levert of gebruikt. De juiste prijzen en winstmarges worden direct verwerkt in de offerte.

Uren en materialen berekenen

Als je dan vervolgens aantallen of meters aan een regels toevoegt, dan worden automatisch daarop uren en materialen berekend, zodat je snel een eenvoudig beperkingen kunt uitvoeren voor je offerte. Wil je nog meer dan kun je eenvoudig uitbreiden om ook de calculatiemodule te koppelen.

De Calculatiemodule

Wanneer je allerlei berekeningen wilt maken en/of een begroting wilt toevoegen aan de offerte, dan kun je ook de calculatie-add on activeren voor je offertes, waardoor je werkzaamheden uitgebreid kunt calculeren en begroten.

Offertes maken op je PC, tablet en telefoon

Offertes maken kun je met de handige CannonWorks app overal maken, daarvoor hoef je niet eens meer op kantoor te zijn.

Offertes maken onderweg of op locatie

Ben je veel onderweg en je wilt je klant snel de offerte sturen, dan kun je met de app op je telefoon of tablet zo doen. Het grote voordeel is dat wanneer je bij de klant de offerte gelijk achterlaat deze geneigd is sneller te besluiten en jouw bedrijf direct de opdracht te gunnen.

Online werken

Ook kun je naast een offerte maken met de app op je mobiel natuurlijk gewoon op je PC of laptop de offerte maken. Dat is het grote voordeel van online werken, je kunt op elk moment met elk apparaat inloggen en je offerte maken.

Image
Image

Voeg foto's toe aan je offerte

Je kunt je offerte voorzien van foto's en bijlagen om van jouw offerte iets bijzonders te maken. Je hebt zo de tools om altijd onderscheidend te zijn van je concurrenten. Ook kun je aan je offerte begrotingen toevoegen en jouw eigen algemene voorwaarden.

En alles in je eigen huisstijl

Elke offerte die je stuurt kun je voorzien van je eigen huisstijl, zodat de offerte past bij je bedrijf en je uitstraling. Je kunt uit vele templates (sjablonen) kiezen of je kunt je bestaande briefpapier toevoegen als achtergrond.

Gekoppeld aan facturen

Wil je ook facturen sturen met CannonWorks? Dan kun je de offerte omzetten naar een factuur en heb je dat ook met één klik geregeld, handig!

Meld je gratis aan

Ga gratis van start om CannonWorks te gebruiken. Je kunt onbeperkt gratis gebruik maken van de basisfuncties van CannonWorks. Wanneer je extra modules wilt proberen, dan kun je deze de eerste 30 dagen vrijblijvend uitproberen.

Krijg met CannonWorks grip op je orders

Met CannonWorks integreer je de offerte in je bedrijfsproces en krijg je overzicht in alles wat er speelt.

Overzicht in alles wat er speelt

Als je offertes met CannonWorks gaat maken, dan krijg je direct overzicht in welke status je offerte zich bevindt. Zo heb je naast concept-offertes ook verzonden offertes. Naast de nieuwe opdrachten zie je ook de afgewezen offertes en de reacties die je klanten hebben achtergelaten. Zo weet je precies de voortgang van je offertes en weet je wat je kunt verwachten wat een order wordt en krijg je de volledige grip op je offerteproces.

Weet wanneer je een order ontvangt en direct inplannen

En wanneer je klant een opdracht geeft op jouw offerte, dan krijg je daar notificatie van en kun je er gelijk mee aan de slag om de werkzaamheden in te plannen. Je kunt gebruik maken van de handige planning in CannonWorks. En als je wilt, dan kun je ook je klant gelijk op de hoogte houden wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Gelijk een factuur sturen

Wanneer je dan een opdracht hebt, dan staat direct de factuur ook al klaar. Je kunt de factuur met één klik aanmaken en direct versturen. Zo heb je dan een factuur die het bedrag en de omschrijving van je offerte overneemt, dat scheelt pas tijd!

Image

Gewoon gratis uitproberen

Binnen 2 minuten geïnstalleerd en je kunt direct aan de slag, geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen

Gewoon eenvoudig offertes maken

Een offerte maken was nog nooit zo eenvoudig als dat je dat kunt doen met CannonWorks. Als je alleen offertes wilt maken, prima! Echter CannonWorks kun je ook gebruiken om je hele bedrijf goed te kunnen automatiseren. 

Gratis gebruiken of gratis proberen

We bieden diverse pakketsamenstellingen aan. Zo kun enkel offertes maken met een gratis versie. Ook kun je veel meer en dat kun je allemaal gratis uitproberen. Probeer het zelf en ervaar of CannonWorks dat voor je biedt waar je naar op zoek bent.

Gratis helpdesk

Ga dus aan de slag in je eigen tijd en tempo en ervaar het gemak om simpel en snel de mooiste offertes te maken. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd 'gratis' gebruik maken van onze servicedesk. Vanuit CannonWorks kun je alle vragen opzoeken of rechtstreeks aan ons stellen.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden

Please publish modules in offcanvas position.