Factuur met een Bancontact-knop

Laat direct je facturen betalen

 

Direct je geld ontvangen? Maak het je klant makkelijk en stuur direct al de factuur.

Hoe vaak komt het voor dat je klaar bent met een klus en je direct zou willen afrekenen. Dat kan heel eenvoudig met Bancontact en bijbehorende QR-code. Je toont je QR-code aan de klant en deze kan direct afrekenen. Dit vervangt het mobiele pinapparaat. Geen gedoe meer met bankpasjes en pincode, dit gaat veel gemakkelijker en sneller.

Je kan natuurlijk ook gewoon de factuur mailen aan de klant. Bij de mail zit een betaalknop om de klant direct met Bancontact te kunnen laten betalen. Dit werkt net zoals je in webshops betaalt.

Image

Een betaallink meesturen met je factuur

Image
Image

Je maakt het de klant makkelijk

Met Cannonworks biedt je de mogelijkheid om de klant direct jouw factuur te laten betalen. De klant kan op de Bancontact knop klikken in de mail of de QR-code scannen, waardoor de betaling direct in gang wordt gezet. De klant komt in zijn internetbankieren-omgeving uit waarbij hij alleen nog op akkoord hoeft te klikken. 

Je openstaande facturen worden direct bijgewerkt

Van alle facturen welke met Bancontact of de QR-code worden betaald wordt direct de status van de facturen bijgewerkt naar betaald. Jij hoeft dus niet meer in de gaten te houden of je later nog een herinnering zou moeten sturen.

Direct geld op je rekening

Als de betaling door je klant is gedaan, dan wordt per direct en rechtstreeks het geld op rekening overgemaakt. Daar zit verder geen vertraging (meer) in. Zo heb je direct alles met je klant in één keer afgerond.

Meld je gratis aan

Ga gratis van start om CannonWorks te gebruiken. Je kunt onbeperkt gratis gebruik maken van de basisfuncties van CannonWorks. Wanneer je extra modules wilt proberen, dan kun je deze de eerste 30 dagen vrijblijvend uitproberen.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden