Over CannonWorks

Met CannonWorks als online software kun je altijd en overal ter wereld bij je bedrijfsgegevens. Doordat je alles onder controle krijgt met de CannonWorks-app kun je dan beter focussen op de resultaten van je bedrijf en succesvoller worden in het ondernemen.

Wie wij zijn

Online software voor bedrijven

CannonWorks BV, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56815646 is een online softwareplatform voor kleine- en middelgrote bedrijven waarmee zij hun dagelijkse werk kunnen doen en rechtstreeks in contact staan met hun klanten. We ontwikkelen elke dag aan ons platform om steeds nieuwe functies en verbeteringen door te voeren en uit te breiden met nieuwe innovaties. We zijn gevestigd in Assen, Nederland.

Het ondernemen makkelijker maken

Ons doel is om onze gebruikers samen met hun klanten, personeel en onderaannemers optimaal te laten samenwerken. Iedereen kan zo aan projecten werken in het bedrijf waardoor alle informatie automatisch op de juiste plek terecht komt. Het ondernemen van onze klanten maken we makkelijker en we zorgen dat hun boekhouding de juiste informatie krijgt.

Het kantoor in je boekzak

CannonWorks werkt op mobiel, tablet én PC, dus heb je met CannonWorks altijd je kantoor bij de hand met de handige app. Op kantoor kun je met werken op de PC en onderweg heb je de informatie met de CannonWorks-app voor tablet en mobiel waarop je dezelfde functies hebt en kan het werk overal worden gedaan. Zo heb je het kantoor in je broekzak.

Voor ZZP- en MKB bedrijven

We richten ons op bedrijven van ZZP-ers tot MKB-bedrijven met personeel. Onze software is toegespitst op diverse branches, voornamelijk voor bedrijven in- en rond vastgoed. Klik hier om te zien of we ook voor jouw branche software aanbieden

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden