Een calculatiepakket voor hoveniers

Calculatiesoftware voor aanleg en onderhoud van tuinen

Veel tijd kwijt aan het maken van een offerte?

Ben je vaak lang bezig met het maken van offertes? Met spreadsheets alles uitrekenen en dan ook nog een offerte erbij moeten typen. Je wilt natuurlijk de klant duidelijk uitleggen wat je allemaal aan een tuin gaat veranderen, waarbij je met tekeningen, foto's en voorbeelden probeert een duidelijk beeld te geven van het eindresultaat. Een offerte maken is vaak kostbare tijd, wat je zo snel mogelijk wilt doen.

Een tuin snel berekenen

CannonWorks heeft speciaal voor de hoveniersbranche ontwikkelde calculatiesoftware waarmee je snel en efficiënt begrotingen kunt maken voor het aanleggen van tuinen, tuinonderhoud en ook het berekenen van bestratingen, timmerwerk een nog veel meer. Je maakt snel een offerte door materialen en machine te selecteren, waardoor automatisch een prijs wordt berekend.

En direct een duidelijke offerte

Wanneer je dan een begroting maakt en je hebt eventuele ontwerpen en afbeeldingen kun je deze eenvoudig toevoegen en wordt dat allemaal onderdeel van 1 offerte. Zo heb je snel en een mooie presentatie zodat de klant snel een mooie offerte kan ontvangen eventueel aangevuld met een duidelijke begroting.

Hoveniers bij elkaar met telefoon en bladblazer

Met de App ook op tablet en PC

Met CannonWorks heb je krijg je inzicht in al je lopen aanvragen, verstuurde offertes en nieuwe opdrachten. Zo krijg je grip op elke project dat je aanneemt en kunt je op elke moment waar je ook bent bij je bedrijfsgegevens.

Image

Altijd en overal je bedrijf in de hand

Met CannonWorks werk je online en heb je altijd toegang tot je bedrijfsgegevens waar je ook maar bent. Het maakt dus niet uit of je op kantoor bent, op locatie of gewoon onderweg. CannonWorks werkt probleemloos op elk apparaat.

De calculatie gekoppeld aan de nacalculatie

Wanneer je optimaal grip op je bedrijf wilt krijgen, dan kun je exact bijhouden wat de kosten zijn die je op een project maakt. Zo krijg je inzicht in gewerkte uren, gebruikte materialen en de inzet van machines. Zo volg je elk project op de voet en weet je precies wat je aan een project overhoudt aan winst.

Ervaar het gemak...

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk
 • Samenwerken aan projecten met collega's
 • Koppeling met je boekhouder

Snel en efficient calculeren

Maak snel en efficiënt een duidelijke offerte met foto en beeldmateriaal.

Image
Image

Werkpakketten met een heldere onderbouwing

De meeste hoveniers mogen graag hun klanten voorzien van duidelijke tekst en uitleg van wat precies het plan is om een nieuwe tuin aan te leggen of hoe men het onderhoud wil gaan aanpakken. Als je een calculatie maakt dan wil je natuurlijk graag dat dit duidelijk op de offerte komt te staan zodat de klant precies weet waar deze aan toe is. Je bouwt zo snel en efficiënt een offerte op met een goed onderbouwing van de prijsopbouw van de diverse onderdelen die je aanbiedt in de offerte.

Zelflerend, zodat je snel en efficiënt calculaties kunt maken

Zo kun je met alles wat je eerder hebt gebruikt aan tekst en prijzen bij een volgende offerte altijd hergebruiken bij een nieuwe offerte. Naast een bibliotheek van standaard werkpakketten Je bouwt zo zelf je eigen offerteregels op met prijzen voor arbeid en materialen. Zo voed je jouw account met je eigen manier van beschrijven van de werkzaamheden. Zo maak je mooie en uitgebreide offertes met foto's en tekeningen die je kunt invoegen en dat volledig in jouw eigen stijl. Ook jouw huisstijl kun je probleemloos instellen, zodat alle documenten er superstrak uitzien en je mooie offertes kunt maken in een mum van tijd.

Image

Offertes maken en meer...

Software die alles in het bedrijf live voor je bijhoudt. ZO weet je precies wat er zich allemaal afspeelt in jouw bedrijf.

De mooiste offertes snel gemaakt

Met CannonWorks maak je mooie en uitgebreide offertes met foto's en tekeningen die je kunt invoegen en dat allemaal in je eigen huisstijl. Ook als je calculaties of eigen werkpakketten maakt, dan kun je deze op elke offerte kiezen en steeds weer laten terugkomen. Zo wordt iedere offerte kinderspel om te maken.

Overzicht in je projecten

Als je dan een order van de klant krijg, dan kun je gelijk alle uren, inkopen en overige kosten inzichtelijk krijgen voor dat project. Zo weet je precies hoe het project ervoor staat en kun je tussentijds bijsturen. Je ziet met de nacalculatie de resultaten van dat project automatisch naar voren komen, maar ook alle documenten, foto's en geschiedenis.

De planning inzichtelijk

Je kunt de beschikbaarheid van jouw mensen optimaal inzetten door deze in te plannen bij de projecten die jij allemaal onderhanden hebt. Je medewerkers krijgen notificaties voor welk project zij op welk moment zijn ingepland.

Uren bijgehouden voor en door je medewerkers

Samen met iedereen in het bedrijf werk je met CannonWorks, op kantoor gewoon op PC of tablet. Jouw medewerkers en inhuurkrachten kunnen met de CannonWorks-app zelf uren registreren, gebruikte materialen vastleggen en machine-uren bijhouden. Zo zorgt iedereen dat aan het einde van de dag alles is bijgewerkt.

Een koppeling met de boekhouder

Je kunt met CannonWorks een koppeling leggen met je bestaande boekhouding en salarisverwerking, zodat je eenvoudig met CannonWorks van start kunt. Je kunt dan automatisch alle facturen verwerken, waardoor ook je boekhouding gelijk helemaal op orde is. De boekhouder krijgt de alle benodigde informatie digitaal aangeleverde en kan probleemloos de aangiftes verwerken.

Image

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor Hoveniersbedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf kunnen we de software zo instellen dat je het bedrijf naar behoefte optimaal kunt automatiseren en kunt inrichten voor kantoor en de medewerkers op locatie.

Naar software voor Hoveniersbedrijven
Software voor zzp

Voor TuinKeur leden

Speciaal voor TuinKeur leden hebben we speciale aangepaste software waarbij je optimale ondersteuning krijgt van TuinKeur. Wanneer je een TuinKeur lidmaatschap hebt, dan kun je daarvan optimaal gebruik maken.

Naar software voor TuinKeur leden

Maak het ook je klanten gemakkelijk

Geef je klant optimaal gemak om met jouw bedrijf samen te werken, doordat je gemakt geeft in het vastleggen van afspraken en online betalingen

Image

Klanten kunnen direct een opdracht geven

Wanneer je een offerte stuurt aan de klanten, dan wordt automatisch een knop meegestuurd waardoor de klant direct een opdracht kan geven en de afspraken gelijk automatisch worden vastgelegd, geheel conform jouw eigen algemene voorwaarden. Jij krijgt een notificatie wanneer een klant een opdracht heeft verstrekt of vragen over de offerte heeft gesteld.  

Klanten geven aan meer gemak te ervaren en wat leidt tot een betere relatie. 

Je facturen met iDEAL laten betalen

Alle je facturen kun je in CannonWorks sturen met een iDEAL-knop. Jouw klanten kunnen dan per direct jouw factuur betalen met iDEAL waardoor direct de betaling wordt afgehandeld.

Klanten biedt je op deze manier optimaal betaalgemak. Het heeft als positief effect dat de factuur vaak direct al wordt betaald, zodat je niet op je geld hoeft te wachten tot de uiterste betaaldatum.

Image

Grip krijgen op de resultaten

Met CannonWorks kun je eenvoudig je calculatieprogramma uitbreiden zodat je jouw hele bedrijf kunt automatiseren en je kunt gaan sturen op resultaten.

Grip op uren en projecten

Je volgt live alles wat aan uren worden geboekt en de kosten die worden gemaakt. Zo heb je inzicht in hoe je projecten ervoor staan en kun je daar optimaal op sturen.

Grip op je klanten

Alles wat je met je klanten afstemt wordt opgeslagen bij je klanten en je projecten, zo kun je altijd alles terugvinden van afspraken die zijn gemaakt en bijvoorbeeld welke beplanting je eerder hebt gebruikt.

Grip op de planning

Alle mensen in jouw team kunnen op diverse projecten worden ingedeeld. Ook kun je ervoor kiezen om je klanten direct op de hoogte te stellen wanneer je werkzaamheden op locatie hebt ingepland.

Grip op je resultaten

Per dag, periode en/of jaren kun je diverse rapportage raadplegen zodat je precies ziet hoe het met je bedrijf gaat. Je krijgt zo grip op:

 • Het hele proces van offerte t/m facturatie
 • De projectadministratie
 • Uren, materialen en onderaanneming
 • Alle gekoppelde informatie in je projecten
 • Meerwerk
 • Je omzet en kostenstromen
 • Je projectresultaten helemaal live
 • Het automatisch voeden van je boekhouding
Image

Onze diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Eenvoudig van start zonder enige verplichting

Start vandaag nog en ervaar het gemak van online werken met de meest gebruiksvriendelijke hovenierssoftware

Eenvoudig in gebruik

CannonWorks is eenvoudig in gebruik en je kunt gelijk al van start. Zodra je een account hebt aangemaakt begint je gratis proefperiode.  Zijn er dan alsnog vragen, dan kun je hulp vragen via onze online helpdesk. Ben je TuinKeur-lid, dan kun je ook contact met hen opnemen.

Eenvoudig van start

CannonWorks wordt aangeboden in abonnementsvorm, je hoeft daarom geen investering te doen. In 2 minuten is de software ingericht en dan ben je al klaar om te starten, de rest gaat automatisch.

Zelf ervaren

Ervaar dus zelf of CannonWorks aansluit op jouw manier van werken. Mocht je het niet bevallen, dan CannonWorks is maandelijks opzegbaar zonder verdere verplichtingen.

Uitbreiden naar wens

Je kunt de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dit zelfstandig instellen door add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Zo kan CannonWorks zo aanpassen dat het perfect bij je bedrijf past.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden