← Terug naar oplossingen
Account
Hoe verwijder ik een extra gebruiker?
Je kunt een extra gebruiker verwijderen of uit dienst nemen. - Klik links bovenaan op je logo - Het menu klapt uit - Klik op Account - Ga naar Gebruikers - Klik bij de betreffen...
Bijgewerkt op 29-10-2026
Je kunt een extra gebruiker verwijderen of uit dienst nemen.
- Klik links bovenaan op je logo
- Het menu klapt uit
- Klik op Account
- Ga naar Gebruikers
- Klik bij de betreffende gebruiker op de grijze balk
- Klik opActies
Je kiest hier voor het 'direct' verwijderen van de gebruiker op 'Verwijderen'.
Is de gebruiker een medewerker en wil je deze uit dienst nemen, dan kies je voor 'Uit dienst nemen'
