Urenregistratie
Hoe verwijder ik een medewerker?
Een medewerker kun je verwijderen uit je actieve urenregistratie door deze op 'Uit dienst' te zetten.
Bijgewerkt op 29-10-2026
Een medewerker kun je verwijderen uit je actieve urenregistratie door deze op 'Uit dienst' te zetten.
Dit kan je als volgt doen;
- Klik links bovenaan op je logo
- Het menu klapt uit
- Klik op Account
- Klik opGebruikers
- Klik op de medewerker
- KiesDienstverband
- Kies Uit dienst
De medewerker wordt dan uit dienst genomen. Je hoeft dan niet meer te betalen voor deze medewerker.
Wel wordt de medewerker gearchiveerd, dus niet definitief verwijderd, waardoor altijd de geschiedenis van deze medewerker is te raadplegen.
