Calculatie software voor bouw- en onderhoud

Maak goed onderbouwde offertes en krijg beheer over jouw opdrachten

Verbouwingen en onderhoudswerk

Heb je een bouwbedrijf, installatiebedrijf, schildersbedrijf of ben je specialist in- en rondom vastgoed en je zoekt een handig en gebruiksvriendelijk calculatieprogramma waarmee je snel en goed verbouwingen en onderhoudswerk mee kunt uitrekenen? Dan hebben wij voor jou de oplossing.

Een offerte met een begroting

CannonWorks rekent voor jou allerlei bouw, schilders en klusprojecten uit waarmee je goed leesbare offertes genereert met een duidelijke begroting. Dit werkt heel gemakkelijk en snel, doordat je zelfs al tijdens het opnamewerk de calculatie kunt maken en direct daar als foto's aan kunt toevoegen.

Organiseer je projecten

Wanneer je vervolgens op je offerte een opdracht krijgt, dan wordt daar automatisch een project voor aangemaakt en kun je facturen sturen vanuit dat project naar je klanten. Start dus vandaag nog met CannonWorks start met het goed kunnen organiseren van je onderneming.

Calculeren op PC, tablet of mobiel

Je kunt de opname voor je klus zo ter plekke op mobiel of tablet doen en direct een goed onderbouwde offerte met begroting maken. Deze kun je dan zelfs al direct achterlaten bij de klant in de e-mail. Zo lever je snel je offerte in en ben je concurrent altijd voor.

Image

Maak van de calculatie kinderspel

In een paar kliks een goed onderbouwde offerte

Een calculatie met direct een offerte

Je kunt snel een begroting opbouwen waarbij je met een paar kliks je meetgegevens aan de juiste prijzen kunt koppelen en die ook meteen de juiste beschrijving op de offerte zet. Je offerte wordt automatisch gegenereerd en hoef je geen typewerk meer te doen.

Een goed onderbouwde begroting

Wanneer je meetregels ingevoerd, dan staat de prijs direct al klaar. Je kan je de begroting opmaken met de specificaties zoals jij deze aan de klant wilt aanbieden. Per per gebouw, gebouwdeel of per gebouw-element aangeven welke details je wel of niet wil tonen zoals de meetgegevens, eenheidsprijzen, subtotalen e.d. Je geeft daarnaast een duidelijk overzicht van eventuele staartkosten. 

Prijzen aanvragen en opnemen in de offerte

Je kunt vanuit de calculatie in CannonWorks prijzen van onderaannemer aanvragen en invoegen in de begroting. Zo kun je snel een offerte samenstellen door de prijzen van de onderaannemers digitaal te verwerken.

Gekoppeld aan je projecten

Als je een opdracht krijgt van de klant, dan worden alle gegeven vanuit de calculatie en van onderaannemers direct overgenomen in de werkvoorbereiding, zodat je voor je medewerkers dan een werkbon kunt aanmaken met de automatisch vooraf ingevulde werkinstructie.

Een opname op locatie met foto's

Je kunt met de CannonWorks-app voor je offertes op locatie foto's maken welke automatisch worden toegevoegd aan je offerte.

Image
Image

Kies uit één van onze calculatiepakketten

Start gratis en geheel vrijblijvend met calculeren zonder verplichtingen. Wij bellen niet op en je zit helemaal nergens aan vast.

Calculatiepakket

€ 29,- p/m

Maak snel een eenvoudig begrotingen waarbij je direct automatisch een offerte genereert zonder een woord te hoeven typen.

Offertes
Projecten
Uitbesteden
Relatiebeheer/CRM
Urenregistratie
Calculatie

Premium

€ 49,- p/m

Voor als je grotere projecten aanneemt op basis van een begroting. Alles in één applicatie en gekoppeld aan je boekhouding.

Offertes
Projecten
Uitbesteden
Relatiebeheer/CRM
Urenregistratie
Calculatie
Facturen
iDEAL
Inkoop + scan/herken
Boekhoudkoppeling
Termijnfacturen
Website-plugin

Ultimate

€ 75,- p/m

Voor moderne bedrijven die een digitaliseringsslag willen maken en al hun financiën en resultaten live inzichtelijk willen hebben.

Offertes
Projecten
Uitbesteden
Relatiebeheer/CRM
Urenregistratie
Calculatie
Facturen
iDEAL
Inkoop + scan/herken
Boekhoudkoppeling
Termijnfacturen
Website-plugin
Werkbon
Planning
Nacalculatie

Corporate

€ 99,- p/m

Voor bedrijven die werken met onderhouds-contracten en graag ook grip op alle bedrijfsprocessen willen hebben.

Offertes
Projecten
Uitbesteden
Relatiebeheer/CRM
Urenregistratie
Calculatie
Facturen
iDEAL
Inkoop + scan/herken
Boekhoudkoppeling
Termijnfacturen
Website-plugin
Werkbon
Planning
Nacalculatie
Herhalingsfacturen
Abonnementen

Alle betaalde pakketten zijn tenminste 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar, we hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet, we zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

Add-on's / extra modules

Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Zo kan je het gekozen pakket verder op-maat instellen en de software zo inrichten dat het optimaal bij je bedrijf past.

Extra modules

Je kunt CannonWorks uitbreiden met diverse add-on's. Zo kun je jouw hele bedrijf inrichten om van offerteaanvraag tot en en met de gehele boekhouding te organiseren

extra-bedrijf__200x200.png
Extra bedrijven
bestellen-addon.png
Inkoop
mjop__200x200.png
Meerjaren onderhoud
calculatie__200x200.png
Calculatie
termijnfacturen-addon.png
Termijnfacturen
abonnement__200x200.png
Abonnementen
uitbesteden__200x200.png
Uitbesteden
ideal-addon.png
iDEAL
offertefotos__200x200.png
Automatische incasso
kalender__200x200.png
Planning
website-plugin__200x200.png
Website plugin
addon-herhalingsfacturen.png
Herhalings facturen
werkbon-addon.png
Werkbon
nacalculatie__200x200.png
Nacalculatie
boekhoudkoppeling-addon.png
Boekhoud-koppeling
inkoopfactuur__200x200.png
Scan-en herken
foto-offertes-zonder-cirkel__558x542.png
Foto's in offertes
extra-gebruikers__200x200.png
Extra gebruikers

Overzicht in al je aanvragen en klanten

En krijg overzicht in offertes die je hebt gestuurd en van wie je een opdracht hebt gekregen

Offerte maken in software

Overzicht in lopende aanvragen en offertes

Alle offertes worden in een overzichtelijk dashboard geplaatst, zodat je precies weet wat je hebt verstuurd en welke offerte je nog moet maken en welke opdrachten je hebt ontvangen. Zo krijg je inzicht in alles wat je aan je klanten hebt gestuurd en waarop je nog actie moet ondernemen.

Digitaal nieuwe opdrachten ontvangen

Wanneer jouw klant een opdracht op een offerte geeft, dan wordt deze automatisch in CannonWorks als een nieuw project aangemaakt. Je ziet dan gelijk welke opdrachten je allemaal hebt en je kunt daar gelijk diverse actie op ondernemen, zoals materialen bestellen, het aanmaken van een werkbon of de werkzaamheden gelijk kunnen inplannen. 

Grip krijgen op je projecten 

Als je dan eenmaal met een project bent gestart, dan kun je de voortgang volgen en dus na-calculeren. Je ziet dan gelijk alles wat je in je offerte met calculatie je had begroot en wat de werkelijke kosten zijn van het project. Je kunt zo eenvoudig sturen op het resultaat en eenvoudig meerwerk herkennen.

Een opdracht en gelijk de werkvoorbereiding

Vanuit de calculatie worden uren en materialen die je voorde diverse werkzaamheden hebt berekend duidelijk op de werkinstructie vermeld

Samenwerken met collega's

Al je collega's zoals medewerker, inhuurkrachten en onderaannemers waarmee je samenwerkt kun je eenvoudig integreren in je projecten. 

Met de CannonWorks-app

De geplande personen krijgen in de CannonWorks app te zien wanneer en waar het werk is gepland en zien dan ook welke werkzaamheden gedaan moeten worden doordat zij de werkbon in hun toestel ontvangen.

De werkinstructie

De werkbon met de werkinstructies is dan in de app zichtbaar en er kan direct actie op worden ondernomen, zoals uren op het project registreren, materialen vastleggen, maar ook de werkbon na uitvoering door de klant laten aftekenen.

De werkbon laten aftekenen door de klant

Het project kan dan ter plekke worden afgerond en de factuur wordt dan automatisch klaargezet om te kunnen worden verzonden. Op deze wijze kun je vanuit je Calculatie van alles regelen tot en met de complete bedrijfsvoering.

Gekoppeld aan je boekhouding

Door CannonWorks te gebruiken heb je alle processen in je bedrijf strak geregeld en kun je alles koppelen aan je bestaande boekhouding. Probeer het maar eens uit, je kunt CannonWorks een maand lang gratis proberen zonder verplichtingen.

Image

In 2 minuten geïnstalleerd

Ervaren hoe makkelijk CannonWorks werkt? Probeer het gratis en vrijblijvend

Snel van start

Starten met het CannonWorks is heel eenvoudig. Je activeert je gekozen pakket met 1 druk op de knop en alles wordt automatisch voor je ingesteld. Zo heb je naast het inrichten van je account direct de mogelijkheid om de app te installeren en ben je binnen 2 minuten klaar om je eerste offerte te sturen.

In je eigen huisstijl

Je kan heel eenvoudig je briefpapier-layout instellen doordat je gegevens automatisch netjes worden ingedeeld. Ook kun je je eigen briefpapier instellen zodat alles er precies zo uitziet als je zou willen, je offerte ziet er altijd superstrak uit!

Gratis en vrijblijvend proberen

Alle pakketten zijn tenminste 30 dagen gratis te proberen en zijn maandelijks opzegbaar, we hanteren geen opzegtermijn, dus zit je nergens aan vast. Na de proefperiode zullen we je eerst vragen of je door wilt gaan of niet, we zullen nóóit zomaar je account naar een betaalde periode omzetten.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden