Software voor bouwers

Met CannonWorks regel je alles in je bedrijf zodat je structuur en gemak gaat ervaren. Je hebt jouw kantoor altijd bij de hand en ben je live op de hoogte van alles wat er speelt rondom jouw klanten, projecten en onderaannemers.

Werk efficiënter en krijg grip op je projecten

We hebben voor jou dé oplossing om alles voor je projecten te regelen, van offerte tot oplevering. Je kunt offertes met begrotingen maken en je krijgt bij ieder project inzicht in uren, kosten en alles wat je met je opdrachtgevers en onderaannemers overeenkomt.

Alles geregeld in één softwarepakket

 • Direct een kant en klaar offerte met begroting
 • Afspraken met de klant vastgelegd
 • Eenvoudig werk uitbesteden
 • Samenwerken met collega's en onderaannemers
 • Gekoppeld aan je boekhouding

Met CannonWorks heb je jouw kantoor altijd bij de hand en ben je live op de hoogte van alles wat er speelt rondom jouw bedrijf en projecten.

In direct contact met je klanten

Vanaf nu sta je in direct contact met je klanten en kun je deze op hoogte houden van het project. Dit leidt tot een betere klantenbinding en een betere klanttevredenheid.

Calculeren op PC, tablet of mobiel

Je kunt de opname/schouw voor je bouw-, verbouw- of onderhoudsklus zo ter plekke op mobiel of tablet doen en direct een goed onderbouwde calculatie met begroting maken. Dat wordt dan gekoppeld aan een automatisch gegenereerde offerte.

Image

Hoe CannonWorks jouw bedrijf gaat helpen

Creëer betere resultaten door je bedrijf te structureren en dat zonder extra moeite. CannonWorks is software die iedereen begrijpt en direct alle bedrijfsprocessen regelt. Alle administratieve handelingen die je als bouwonderneming hebt worden in CannonWorks automatisch geregeld, waardoor je altijd je zaken perfect op orde hebt.

Direct een 'kant en klaar' offerte

Heb je een afspraak met de klant gemaakt en je doet een opname op locatie, dan kun je de gegevens direct in de CannonWorks app verwerken. Zo kun je snel naar de klant reageren.

Afspraken met de klant vooraf duidelijk vastgelegd

De klant krijgt de offerte in de mail en de klant kan direct akkoord geven op de offerte. Zo beslissen klanten sneller en liggen voor beide partijen de afspraken direct vast. Ook wanneer er sprake is van meerwerk kun je dit eenvoudig online laten bevestigen door de klant. Zo heb je altijd een opdrachtbevestiging en voorkom je discussies achteraf.

Eenvoudig werk uitbesteden 

Wanneer je veel samenwerkt met andere bedrijven aan een project, dan kun je deze bedrijven eenvoudig aan jouw project koppelen. Je kunt onderling offertes aanvragen en opdrachten verstrekken. Werkinstructies kun je aan elkaar verstrekken zodat voor iedereen duidelijk is wat gedaan moet worden.

Handige dashboards

Door overzicht te houden met de handige dashboards in CannonWorks vergeet je niets meer en heb je alles overzichtelijk bij elkaar.

Bouwondernemer met gereedschap en hammer in de hand


Het kantoor in je broekzak

Geen rondslingerende bonnetjes en aantekeningen meer, vanaf nu ben je gewoon bij met al je werk. Uren kunnen met de app worden vastgelegd en de materialen die nodig zijn direct bij je leverancier(s) kunnen ter plekke worden besteld. Je gaat in direct contact met de mensen op het project, waardoor je altijd op de hoogte bent.

Onderweg of op kantoor

Met de handige CannonWorks-app kun je onderweg alles direct regelen en daarmee heb je jouw kantoor in je broekzak. Je hoeft niet te wachten tot je terug bent op kantoor om zaken te regelen. CannonWorks is overzichtelijk en werkt heel eenvoudig. Je maakt begrotingen, offertes, bestellen, facturen, enzovoorts. Alles komt automatisch terecht op jouw projecten en krijg je notificaties van zaken die je niet moet vergeten.

Overzicht in je projecten

Alle uren, kosten en facturen worden automatisch op het project bijgewerkt en zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in hoe het project verloopt. Dit geldt vanaf het moment van eerste klantcontact tot en met de financiële afwikkeling. Je bent bij met al je werk en ga je niets meer vergeten. Je krijgt automatisch alle informatie die je nodig hebt en daarmee creëer je structuur in je werk.

Samenwerken met collega's

Iedereen die binnen jouw bedrijf werkt of bedrijven waarmee je samenwerkt kun je een specifieke rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle finaciële informatie geven en de mensen op de werkvloer, bijvoorbeeld de urenregistratie, de werkbonnen en de planning voor die dag.

Overzicht CannonWorks op mobiel met menu balk

Optimaal samenwerken met klanten

Je werkt op een digitale manier samen met je klant, waardoor je samenwerkt aan projecten. Zo zijn de lijnen kort en weten jouw klanten precies waar zij aan toe zijn. Zo heb je hele korte lijnen met de klant en kun je deze gelijk op de hoogte stellen als werkzaamheden worden ingepland of als er iets wijzigt of dat er een aanvulling plaats moet vinden.

Direct de opdracht regelen en opleveren

Naast dat klanten digitaal opdracht kunnen geven op jouw offertes, kunnen zij ook met een simpele handeling akkoord geven op een regiewerkopdracht met het juiste uurtarief.

Samenwerken aan projecten

Het unieke van CannonWorks is dat je in rechtstreeks contact met je klanten staat, dit is anders dan met hoe dat met andere softwarepakketten werkt. Waar je normaal gesproken vanuit de software enkel een e-mail kunt sturen naar je klant met een offerte, factuur of andere informatie, kun je nu rechtstreeks met CannonWorks samenwerken met de klant. 

Wet Kwaliteitswaarborging

Doordat ook de klant de CannonWorks-app kan gebruiken, krijgt deze de specifieke informatie beschikbaar, volgens de Wet Kwaliteitswaarborging, van het project dat je samen hebt. De klant kan rechtstreeks een opdracht verstrekken, een nieuwe offerte aanvragen of een factuur direct betalen. De klant heeft zo altijd de beschikking over de overeenkomst, de facturen, de ingeplande data, eventuele foto's en bijlagen die je met de klant hebt gedeeld altijd bij hand. Ook kan rechtstreeks worden gecommuniceerd met de CannonWorks-app.

Optimale klanttevredenheid

Op deze wijze werk je optimaal aan de relatie met je klanten, wat de klanttevredenheid van jouw bedrijf enorm vergroot.

Image

Uit te breiden met modules en add-on's

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedrijven hebt

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedrijven hebt

Offertes

Extra gebruikers

Offertes maken zonder een woord te hoeven typen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Werkbon

Facturen

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Scan- en herken

Inkoop met scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedrijf gekoppeld aan de boekhouding

Nacalculatie

Nacalculatie

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Uitbesteden

Uitbesteden

Besteed delen van je project uit aan andere bedrijven

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Met boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijkse werk doen, zaken met je klanten regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Zo heb je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen en de boekhouder die automatisch de juiste informatie krijgt.

De boekhouding is altijd bijgewerkt

De boekhouder gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk heeft van de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Eenvoud voor de boekhouder

Waarom het voor jouw bedrijf gaat werken

Onze software is eenvoudig in gebruik. Ons doel is om jou en de mensen waarmee je samenwerkt op een eenvoudige wijze te laten werken aan projecten. Daarom is er deze handige software die iedereen begrijpt. Het gaat je een hoop tijd besparen zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze. Uiteindelijk ga je een beter rendement behalen door CannonWorks te gebruiken voor je bedrijf.

CannonWorks dashboard op mobiel met recente gebeurtenissen

Gebruiksvriendelijke software

Ervaar zelf hoe CannonWorks voor jouw bedrijf gaat werken. Je kunt je gratis aanmelden en alles wat wij bieden dan ook gratis uitproberen. Uiteindelijk bepaal je zelf wat je prettig vindt en daar richt je dan CannonWorks op in. Zo bepaal je zelf wat je wel en niet wilt gebruiken binnen onze software.

CannonWorks biedt je diverse gemakken

 • Mobiel werken
 • Overzichtelijke dashboards
 • Gebruiksvriendelijk
 • Samenwerken aan projecten met collega's
 • Uitbreidbaar met diverse modules
 • Gekoppeld aan de boekhouding
 • Gratis online helpdesk
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden