Speciaal voor glazenwassers

En krijg overzicht in je klantafspraken, planning en zorg dat je klanten snel kunnen reageren

PDF van calculatie met offerte

Ben je het overzicht ook wel eens kwijt?

Je hebt vele klanten en adressen en het is lastig om door de bomen het bos te zien. Welke klant is wanneer aan de beurt en als de planning dan uitloopt, hoe stel ik de klant daarvan snel op de hoogte? Wij hebben voor jou dé oplossing om overzicht te krijgen van alles wat er zich afspeelt in jouw bedrijf en om daarbij grip op je afspraken te krijgen. 

Grip op al je afspraken en je klanten

Met CannonWorks kun je alles rondom je klanten en projecten regelen. De planning, de offertes, de facturen en notificaties van nieuwe opdrachten, CannonWorks geeft inzicht in alles wat er gebeurt tussen jouw bedrijf en jouw klanten.

Het kantoor in je broekzak

Ons doel is om glazenwassers gemak te bieden om op elk moment van de dag snel te kunnen handelen en te reageren door met de CannonWorks-app alles te regelen. 

Het kantoor in je broekzak

Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van al je afspraken en de betaalde facturen

Gebruiksgemak voorop!

We maken het werk van de glazenwasser eenvoudiger en overzichtelijker. Je moet gewoon onderweg of tussen 2 klanten door je werk kunnen doen, daarom kun je met de CannonWorks app alles regelen op mobiel heb je daarmee het kantoor in je broekzak. Wanneer je op kantoor de zaken wilt regelen, dan kun je ook gewoon met de PC aan de slag.

Alles op 1 handig dashboard

Alles wat je als glaszetter nodig hebt kun je vanaf je dashboard op de app, tablet of PC regelen. Zo kun je eenvoudig en snel een offerte maken, een factuur verzenden een nieuw project toevoegen of per klant je uren vastleggen. Als een klant vervolgens betaald of je krijgt een nieuwe opdracht, dan krijg je daarvan direct een notificatie.

Plannen en afspraken vastleggen met de klant 

Wanneer je een klant ingepland op een bepaalde datum, of je maakt een herhaalafspraak aan dan kun je klussen meerdere malen per maand, per kwartaal op per (half) jaar instellen. Zo weet je klant precies wanneer je langskomt en jij krijgt een notificatie als de klant weer aan de beurt is.

Facturen automatisch gegenereerd

Heb je klussen op regiebasis, dan worden de door jou vastgelegde uren, materialen en kilometers automatisch op de factuur gezet. Wanneer je een vaste maandprijs of abonnement overeenkomt met je klant, dan kun je daarvan periodiek automatisch facturen van generen. Zo worden de facturen vanzelf aangemaakt en hoef je daar niet meer op te letten. 

Klanten laten betalen met iDEAL of automatische incasso

Zodra een factuur wordt verzonden of dat je deze handmatig aanmaakt, dan kan dat bedrag door de klant worden betaald met iDEAL of via automatische incasso. Ook kunnen klanten nog steeds op reguliere wijze betalen. Wij willen graag dat je er optimaal gemak van hebt en je snel de betaling ontvangt.

 

 

Image

Alle zaken in je bedrijf top geregeld!

en de klant weet precies waar die aan toe is

Image

Alles voor jou en de klant duidelijk vastgelegd

CannonWorks biedt jou het unieke gemak om rechtstreeks met je klant de zaken te regelen waarbij altijd afspraken duidelijk op papier staan. Zo krijg jij duidelijkheid in wanneer je bij welke klant moet zijn, de klant weet dan precies wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd en kan daar ook rekening mee houden.

 

CannonWorks biedt je vele gemakken zoals;

 • Mobiel werken (ook met APP)
 • Overzichtelijke dashboards
 • Eenvoudig in gebruik
 • Gratis online helpdesk
 • Samenwerken aan projecten met collega's
 • Een koppeling met je boekhouder
 • Betalen per maand

Vanaf nu creëer je structuur in je werk en doordat jij en/of je collega's onderweg met de app werken heb je op kantoor nagenoeg geen werk meer omdat alles automatisch wordt verwerkt. Optimaal gemak en structuur voor jouw glazenwasbedrijf. Dat is fijn ondernemen zonder dat je nog vervelende administratieve lasten hebt.

Klanten direct laten betalen

Laat je klant direct betalen met iDEAL, QR-code of met automatische incasso

Ter plekke afrekenen met een QR-code

Nadat je de werkzaamheden hebt uitgevoerd kun je direct met de klant afrekenen. Door een factuur aan te maken met de CannonWorks-app kun je deze direct aan de klant verstrekken en laten afrekenen met een QR-code die de klant met zijn/haar telefoon kan scannen en direct kan betalen.

Image

Of met met iDEAL laten betalen

Iedere factuur die je verstuurd kun je je met iDEAL laten betalen. De factuur verstuurt met CannonWorks, waarbij in de e-mail een iDEAL-knop aanwezig is waarop klanten kunnen klikken en direct aan jouw bedrijf kunnen betalen.

Image

En je abonnementen met automatische incasso

Als glazenwassersbedrijf heb je veel terugkerende klanten waarbij je regelmatig de glasbewassing of andere herhalende reinigingswerkzaamheden komt doen. Feitelijk zijn terugkerende opdrachten abonnementen. Deze kun je instellen zodat je bijvoorbeeld op een vastgestelde dag elke maand automatisch een factuur stuurt, waarbij je het bedrag direct kunt incasseren bij de klant.

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.

Naar software voor zelfstandigen (ZZP)
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf hebben we complete bedrijfssoftware waarbij je alles optimaal kunt automatiseren, zowel voor kantoor als de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Ga het verschil maken ten opzichte van anderen

en geef met CannonWorks structuur in je werk

Je klant altijd juist geïnformeerd

Als je CannonWorks gebruikt voor het vastleggen van de uren, het opgeven van de planningsdata en wanneer je de klant vervolgens een factuur stuurt, alles sluit op elkaar aan waardoor de klant altijd juist is geïnformeerd. Klanten vinden dat prettig en zullen jouw bedrijf altijd aanbevelen boven anderen.

Je planning overzichtelijk

Iedere nieuwe opdracht of abonnement die je krijgt kun je gelijk inplannen en aan de klant doorgeven wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. Je zorgt ervoor dat je klant ook weet waar deze aan toe is. Mocht de klant eventueel een andere datum of tijdstip willen, dan kan de klant dat eenvoudig aangeven via een knop in de e-mail.

Gemak en plezier in je werk

Met CannonWorks werk je op een prettige manier, zowel op mobiel, tablet en PC. Je betrekt je klant actief in de werkzaamheden door ze het volgende te bieden met deze handige software;

 • Offerte met direct akkoordknop
 • Factuur met een direct betaalknop
 • Mobiel werken met app op mobiel tablet en PC
 • Ter plekke versturen van offertes en facturen
 • Uren registreren
 • Je planning beheren en de klant informeren
Image
Image

Gekoppeld aan je boekhouding

CannonWorks heeft koppelingen met de meest bekenden boekhoudpakketten die accountants en boekhoudkantoren worden gebruikt

Alle facturen en bonnetjes digitaal verwerkt

Alle bonnetjes en inkoopfacturen kun je eenvoudig in CannonWorks verwerken. Op het moment dat jij een foto van een bonnetje maakt of een inkoopfactuur toevoegt aan CannonWorks wordt deze met de handige scan- en herken functie automatisch omgezet in de juiste data met een afbeelding van de bon of factuur en live doorgestuurd aan je boekhouder. Je hebt dan geen map of schoenendoos meer nodig met alle losse papiertjes.

Jij hebt er geen werk meer van

De boekhouder die ontvangt dan automatisch digitaal al je inkopen en jouw facturen, waardoor hij/zij snel en zonder moeite de BTW-aangifte voor je kan doen en een het einde van het jaar de jaarstukken kan opmaken. Zo werk je papierloos en zonder rompslomp, terwijl je wel al je administratieve zaken helemaal op orde hebt, dat is fijn ondernemen. 

Image

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Start vandaag nog om structuur te krijgen

Eenvoudig van start zonder gedoe en in 2 minuten up and running

Eenvoudig van start

Wanneer je een account aanmaakt heb je dat in 2 minuten volledig geregeld. Je kunt dan direct aan de slag om offertes te maken, facturen te versturen, de planning in te stellen en kun je de app gebruiken.

Je layout direct goed ingesteld

Alle offertes en facturen krijgen de layout mee die je nu ook  gebruikt of een betere layout door te kiezen uit een van onze vooraf ingestelde templates. Zo zien al je e-mails en brieven er superstrak uit.

Gratis helpdesk

Heb je vragen en je wilt snel geholpen worden? In je account kun je direct contact leggen met de gratis helpdesk die al je vragen beantwoord. Ook kun je hulp artikelen raadplegen en instructiefilmpjes bekijken.

Gratis van start

Door op de knop 'Maak een account aan' kun je gratis CannonWorks gaan gebruiken en zelf ervaren of het bij jou en jouw bedrijf past.

 

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden