Software voor installateurs

Altijd alle gegevens van het project en het werkadres bij de hand

Ben je het overzicht ook wel eens kwijt?

Ben je installateur en doe je diverse technische klussen in- en rondom het vastgoed, van kleine servicemeldingen tot aan grote projecten? Dan hebben wij voor jou de juiste software om al je zaken snel en eenvoudig te regelen en overzicht te krijgen in alles wat er speelt in je bedrijf.

Je planning op orde

Van alle klussen/projecten wordt alles bijgehouden, zoals je offertes, facturen, inkopen de uren en de communicatie met de klant. Je kunt alles gemakkelijk regelen met je tablet, mobiel en als je wil natuurlijk ook op de PC. Je legt eenvoudig je afspraken vast met de klant om je projecten naar beschikbaarheid in te kunnen plannen, dat geeft je als ondernemer rust.

Alles met mobiel en tablet bijhouden en regelen

Alles wat je voor je klant en het werkadres hebt vastgelegd is de eerst volgende keer eenvoudig te raadplegen. Zo heb je met de app de projectgegevens bij de hand en weet je precies wat je ooit voor een project hebt ingekocht. Bij een reparatieklus zie je dus direct wat je aan onderdelen nodig hebt en grijp je nooit mis.

Alle bedrijfsprocessen in één softwarepakket

Zodat je grip op je bedrijf en je klanten gaat krijgen

Snel een offerte maken

Tijdens een werkopname kun je direct al een opname doen van alle materialen die je nodig hebt voor een klus. Vervolgens kun je de uren die je nodig denkt te hebben toevoegen. Ook kun je vooraf ingestelde systemen kiezen en inlezen zodat je gestandaardiseerde normen kunt toepassen.

Automatisch alle uren en materialen op je facturen

Wanneer je een project op basis van regie hebt, oftewel op basis van nacalculatie, dan leg jij en/of je collega's eenvoudig de uren vast op mobiel bij het project. Alle inkopen en verbruikte materialen worden dan automatisch aan het project toegekend, waardoor deze automatisch op je factuur komen te staan en je dus niets vergeet.

Per project de resultaten inzichtelijk

Alle gegevens worden in CannonWorks bij het project verzameld. De communicatie met de klant, de uren en materialen, foto's en documenten behorende bij de projecten en ook het budget en de voortgang van de facturatie. Je hebt zo direct inzicht in de resultaten van jouw projecten.

Alle projectgeschiedenis vastgelegd

Wanneer je een servicemelding krijgt van een project dat je eerder hebt uitgevoerd, dan kun je eenvoudig alle gegevens raadplegen en zien welke materialen ooit zijn gebruikt en welke notities zijn gemaakt. Je kunt dan voor dat adres een nieuwe serviceopdracht toevoegen en de onderdelen toepassen die eerder zijn gebruikt.

Goede communicatie met je klanten

Alles wat je vanuit CannonWorks stuurt gaat in je eigen huisstijl en gaat in de meeste gevallen gepaard met een knop in de mail zodat de klant altijd kan antwoorden op de e-mails die je stuurt, dit zijn o.a. planningsdata, offertes en facturen.

Interface installateurs overzicht software

Het kantoor in je broekzak

...en alle gegevens van je klanten bij elkaar...

CannonWorks is een ERP-pakket, dat wil zeggen dat alle bedrijfsprocessen binnen één softwarepakket geregeld worden. Zo heb jij alles wat je in je bedrijf nodig hebt ook beschikbaar met de app op je telefoon, tablet of gewoon online met de PC.

CannonWorks biedt je diverse gemakken

 • Mobiel werken
 • Structuur aanbrengen in je bedrijf
 • Met overzichtelijke dashboards
 • Eenvoudig om te gebruiken
 • Samenwerken aan projecten met collega's
 • Te koppelen aan je bestaande boekhouding
 • Betalen per maand
 • Gratis online helpdesk

Structuur in al je bedrijfsprocessen

Alles wat jij en je eventuele collega's nu gaan gaan doen wordt automatisch bijgehouden in projecten. Naast dat je projectresultaten inzichtelijk worden, kun je ook rapportages raadplegen van de totale omzet, kosten en gemaakte uren. Ook de gegevens voor de BTW aangifte worden gegenereerd, maar je kunt ook direct een koppeling leggen met het boekhoudpakket dat door jouw bedrijf wordt gebruikt.

Projecten overzicht installateur
Interface projectdetails op laptop en tablet
Image

Digitaal met je klanten samenwerken

Geef je klanten gemak door op een prettige wijze zaken met je te doen.

Offerte proces installateur klant

Met één klik een nieuwe klantopdracht

Bij iedere prijsopgave die je stuurt wordt automatisch een direct-order-knop toegevoegd. Jouw klant krijgt jouw offerte in de mail en kan direct daarop reageren door een opdracht te geven of aanvullende vragen te stellen. Je krijgt in CannonWorks dan automatisch een melding van een nieuwe order of een melding waarbij je de vraag van de klant kan beantwoorden.

Klanten ervaren op deze wijze van werken dat samenwerken met technische bedrijven prettiger werkt en beide partijen kunnen sneller reageren wat tot een betere klanttevredenheid leidt.

Je facturen online laten betalen

Als je facturen vanuit CannonWorks stuurt, dan kun je deze door de klant online laten betalen. We bieden iDEAL aan, maar ook automatische incasso voor servicecontracten waarbij periodiek een overeengekomen bedrag kan worden geïncasseerd. Heel handig voor als je onderhoudsabonnementen hebt.

IDeal betaal mogelijkheid klanten installateurs

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp installateurs

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.

Naar software voor zelfstandigen (ZZP)
Software voor Installateurs MKB bedrijven

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf hebben we complete bedrijfssoftware waarbij je alles optimaal kunt automatiseren, zowel voor kantoor als de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Samenwerken met collega's en onderaannemers

Prettig samenwerken aan een project en alles digitaal vastlegt.

Alle projectgegevens bij de hand

Wanneer je een project hebt met meerdere collega's en/of onderaannemers, dan kun je samenwerken met de CannonWorks-app op het project. 

 • Samen uren registreren
 • Documenten en afbeeldingen toevoegen
 • Onderling berichten sturen
 • Materialen bestellen 
 • De planning inzien
 • De werkbon raadplegen
 • Notities toevoegen
 • Meerwerk vastleggen
 • En nog veel meer...

Altijd zelf aan het stuur

Degene die het beheer over het project heeft kan met de app of vanaf kantoor de planning en de werkinstructies aanpassen en iedereen laten weten als er iets te melden valt en ergens reken mee moet worden gehouden.

Visueel hoe je samen kan werken met verschillende partners in verschillende branches

Met gratis boekhoud koppeling

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en accountants worden gebruikt

Cannonworks voor je projecten

CannonWorks is ervoor ingericht dat je alles rondom je projecten kunt regelen en bijhouden zoals offertes, foto's, documenten, overeenkomsten, facturen, de urenregistratie, inkopen, bestellingen bij je leveranciers en meer. Met Cannonworks heb je bedrijfssoftware waarmee je structuur brengt in je bedrijf en wat ook wel een ERP-systeem wordt genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles digitaal aangeleverd te krijgen, zodat kans op fouten of ontbrekende stukken tot een minimum wordt beperkt. CannonWorks heeft koppelingen met de meeste boekhoudpakketten waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt. Zo heeft de boekhouder er zelf nog weinig werk van en is de boekhouding van jouw bedrijf optimaal op orde!

Boekhouder die blij is en direct informatie krijgt via de software over de installateur

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Begin vandaag nog!

Zonder dat je direct je werk anders hoeft de doen kunt je eenvoudig met CannonWorks van start

Eenvoudig van start

Je kunt gratis starten met CannonWorks zonder dat er moeilijke cursussen voor nodig zijn. We hebben onze software gebruiksvriendelijk gemaakt en alles wat je op de PC kunt, dat kun je ook gewoon vanaf je mobiel regelen. En als je vragen hebt, dan kun je de antwoorden gewoon in CannonWorks vinden.

Uitbreiden naar wens

Je kan de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dit zelfstandig instellen door de add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Je kunt zo CannonWorks aanpassen zodat het perfect bij je bedrijf past, zo kom je niets tekort.

Gratis helpdesk

Zowel het pakket als de uitbreidingen zijn gratis te proberen. Ervaar daarom zelf het gemak. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd 'gratis' gebruik maken van onze servicedesk. 

Mocht je toch nog hulp nodig hebben, dan kun je gratis gebruik maken van onze online helpdesk die 24/7 beschikbaar is.

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden