Speciaal voor interieurbouwers

En krijg inzicht in al je opdrachten en relaties

Image

Grip op klanten en projecten

Ben je interieurbouwer of heb je een interieurbouwbedrijf en je hebt vele klussen en klanten waar je offertes voor moet maken en werkzaamheden voor in moet plannen en je raakt het overzicht vaak kwijt? Dan hebben we voor jou handige software waarmee je grip krijgt op je bedrijf.

Offertes, facturen en planning

Met CannonWorks maak je eenvoudig offertes, leg je afspraken vast, maak je facturen en koppel je alles aan je boekhouding. Je werkt dan mobiel en je kunt deze handige software op zowel PC, tablet als app op je mobiel gebruiken. Je hebt daarmee het kantoor in je broekzak.

Altijd je kantoor bij de hand

Met CannonWorks kun je eigenlijk alles gewoon op je mobiel regelen en iedereen die betrokken is bij je projecten direct op de hoogte stellen. Ook je medewerkers of inhuurkrachten kun je samen met jouw op projecten laten werken en de werkinstructie zo eenvoudig met elkaar delen.

Krijg inzicht in lopende opdrachten

Met CannonWorks alles gestructureerd bij elkaar en alles zichtbaar op handige dashboards.

Aanvragen en offertes

Elke nieuwe klant die zich bij jou meld, kun je een aanvraag voor toevoegen en daarvan direct een offerte maken. Je kunt hele eenvoudige offertes maken, maar ook uitgebreide offertes met eventueel een begroting op basis van een kostencalculatie. Je kunt alle schetsen, tekeningen, documenten en maatvoering direct vastleggen zodat dit aan je offerte en aan je project is gekoppeld.

Afspraken met klanten vastgelegd

Jouw klant kan vervolgens met een simpele handeling akkoord geven op jouw offerte, waarbij direct een orderbevestiging wordt aangemaakt. Zo heb je een nieuw project en je kunt zonder problemen aan de slag.

Werkzaamheden inplannen

De klant kan digitaal een opdracht geven en daarmee heb je gelijk een nieuw project waarop je kan beginnen met plannen. Je kunt de medewerkers voor montage en productie inplannen en de plaatsing bij de klant en die daarvan op de hoogte stellen.

Met één klik een factuur maken en verzenden

Wanneer je een project gereed hebt, of je wilt alvast een aanbetaling van de klant hebben, dan kun je direct een factuur sturen voor het totaalbedrag of een deelbetaling. Je kunt ook iDEAL instellen om jouw klanten online te laten betalen.

Gekoppeld aan jouw boekhouding

Al je inkopen en facturen kunt je met CannonWorks bijhouden om zo alle gegevens te verzamelen op je projecten. Alle in-en verkoopfacturen kunnen automatisch worden doorgeschoten aan je boekhouding en of boekhouder.

 

 

Image

CannonWorks is jouw digitale kantoor

en daarmee regel je al je zaken en heb je grip op klanten en je financiën

Image

Gewoon alles op mobiel

Wat je met je PC kan, dat kan je ook op je mobiele telefoon. Met de handige CannonWorks-app kun je jouw hele bedrijf regelen en aansturen. Dit kun je voor jezelf doen, maar ook je medewerkers, onderaannemers, inhuurkrachten en andere samenwerkers.

Wat je daar allemaal voor krijgt

  • Online werken
  • Op PC, tablet en mobiel
  • Overzichtelijke dashboards
  • Gebruiksvriendelijk
  • Betalen per maand
  • Samenwerken aan projecten met collega's
  • Koppeling met je boekhouder
  • Gratis online helpdesk

CannonWorks geeft je alle informatie die je nodig hebt en creëert daarmee structuur in je werk en vooral in je bedrijf.

Samenwerken aan projecten

Jezelf of anderen in of rondom jouw bedrijf die kan je ook met CannonWorks laten meewerken om zo samen te werken aan projecten.  Je kan ieder persoon een specifieke rol geven waardoor jij kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je de boekhouder alle informatie geven en de mensen waarmee je samenwerkt bijvoorbeeld alleen de urenregistratie.

Direct met je klanten kunnen schakelen

Klanten kunnen direct een opdracht verstrekken en met iDEAL betalen

Image

De direct-order knop

Als je een offerte stuurt naar de klant, kan deze met één klik een opdracht geven door de directe-orderknop welke in de e-mail wordt meegestuurd. Jij krijgt hier direct een notificatie van via mail of een berichtje en de klant krijgt een opdrachtbevestiging in de mail. 

Klanten geven aan meer gemak te ervaren en sneller over te gaan tot een opdracht als ze direct kunnen handelen door deze actieknop.

Je facturen direct betaald krijgen

Ook je facturen kun je aanbieden met een directe-betaal knop, waardoor jouw klant de betaling rechtstreeks en  per direct kan doen. 

Tegenwoordig is iDEAL verreweg de meest gebruikte betaalmethode en wordt ook in de zakelijke markt steeds vaker gebruikt. Het grote voordeel is dat je de betaling vaak per direct ontvangt wanneer de klant de factuur ontvangt. Je hoeft dan niet meer op je betaling te wachten totdat de betaaltermijn is verstreken.

Image

Meld je gratis aan

Ga gratis van start om CannonWorks te gebruiken. Je kunt onbeperkt gratis gebruik maken van de basisfuncties van CannonWorks. Wanneer je extra modules wilt proberen, dan kun je deze de eerste 30 dagen vrijblijvend uitproberen.

Waarom CannonWorks voor jou gaat werken

En het levert je vooral veel gemak op!

Je gaat tijd besparen

We willen je het ondernemen je niet moeilijker maken dan het nu al is. Wij hebben met onze software het doel dat je op een eenvoudige wijze tijd gaat besparen, zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

Je het geen cursus nodig

We willen je werk leuker en makkelijker maken. Uiteindelijk resultaat is dat je vanzelf een beter rendement gaat behalen doordat je tijd aan andere zaken kunt gaan besteden dan aan administratieve zaken. Wij lossen dat voor je op door gebruiksvriendelijke software waar je prettig mee kunt werken en waarvoor je geen cursus voor nodig hebt.

Je krijgt meer overzicht

Met CannonWorks heb je alles overzichtelijk bij elkaar in handig dashboards en zo zie je alle statussen van offertes, facturen en projecten. Al je klanten en projecten kun je met een simpele muisklik opzoeken. Je kunt je resultaten per project raadplegen en gedetailleerde informatie terugvinden.

Image

Boekhoud koppelingen

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en Accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijks werk doen door zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Cannonworks is je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen, dit wordt ook wel een ERP-systeem genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk van heeft de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Start vandaag nog om het zelf te ervaren

Maak een account aan en je kunt gratis ervaren of CannonWorks voor jouw bedrijf gaat werken

In twee minuten geïnstalleerd

Starten met de CannonWorks is eenvoudig. Je activeert jouw nieuwe account met één druk op de knop en alles wordt automatisch voor je ingesteld. Je kunt vrijblijvend van start zonder verplichtingen.

Met je eigen layout

De layout van alle documenten en e-mails worden automatisch netjes voor je ingesteld, je offerte of factuur ziet er altijd superstrak uit. Mocht je zelf eigen layout gebruiken, ook dat kun je toevoegen, zodat alles er precies zo uitziet als nu ook het geval is.

Gratis online helpdesk

Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd 'gratis' gebruik maken van onze servicedesk. Mocht je daarna toch nog hulp nodig hebben, dan kun je gratis gebruik maken van onze online helpdesk die je kunt raadplegen in je account.

Uitbreiden naar wens

Wil je meer? Je kunt de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dit zelfstandig instellen door add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Zo kan CannonWorks zo aanpassen dat het perfect bij je bedrijf past.

 

 

© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden