Software voor isolatiebedrijven

Software die alles in je bedrijf organiseert en je tijd gaat besparen

Image

Op zoek naar software die je verder helpt?

Ben je gespecialiseerd in isolatieprojecten, zoals vloerisolatie, spouwmuurisolatie en/of dakisolatie en je wilt dat de klant optimaal gebruik kan maken van jouw kennis en expertise? Dan hebben we voor jou het ideale softwarepakket om goede en duidelijke offertes te maken en je de klant goed kunt informeren en adviseren.

Complete bedrijfssoftware

Met CannonWorks werk je zelfstandig of samen met inhuurkrachten en/of eigen personeel. Je krijgt overzicht in de hele flow van je bedrijf van offerte-aanvragen tot en met de afronding van projecten. Je hebt dan inzicht in je resultaten en je ziet alles wat je aan kosten op projecten hebt gemaakt.

Gekoppeld aan je boekhouding

CannonWorks werkt optimaal als app voor mobiel en tablet, maar werkt ook gewoon op de PC. Alles wat je doet kun je eenvoudig aan je boekhouding koppelen.

Een alles-in-een softwarepakket gewoon op mobiel

Samenwerken met medewerkers of samenwerkers zodat je effectiever kunt werken aan je projecten

Image

Werken op PC, tablet en mobiel

Al het werk wat je als isolatiebedrijf doet, kun je nu op kantoor niet alleen met de PC doen, maar ook gewoon met tablet of mobiel. Als je onderweg bent, dan heb je het kantoor bij de hand en kun je bij alle live gegevens van jouw bedrijf. De uren, de inkopen, de facturen. Ook kun je snel handelen door zelf berichten aan te maken, een bestelling te doen, een factuur te maken of direct een offerte.

Offertes maken die de klant goed begrijpt

Met CannonWorks kun je offertes maken in een paar muiskliks. Als je werkt met standaard prijzen, dan worden deze automatisch opgeslagen en kun je de volgende keer zo weer kiezen. Je kunt eventueel foto's toevoegen en bijlagen met productinfo. De tekst en de indeling voor de offerte wordt automatisch gegenereerd zodat je altijd goed leesbare offerte hebt die je klanten goed begrijpen.

In jouw eigen huisstijl

Alle offertes en facturen die je stuurt vanuit CannonWorks kun je jouw eigen huisstijl meegeven of je kan een keuze maken vanuit de standaard instellingen. Zo komen je offertes, facturen en e-mails er altijd superstrak uit te zien.

 

 

Met duidelijke uitleg of een met een begroting

Je kunt in CannonWorks ook offertes maken met een calculatie. Je kunt met onze handige calculatiemodule isolatiewerkzaamheden berekenen en daaraan handelingen en materialen koppelen, zodat je op detailniveau offertes kunt maken en als je wil kan je de klant van diverse gedetailleerde informatie voorzien.

Al gemaakte kosten factureren aan je klant

Heb je klussen die je dagelijks krijgt aangeboden en gewoon moet uitvoeren tegen een vast uurtarief, dan kun je projecten aanmaken waarbij ieder uur automatisch wordt vastgelegd op het project door uren met de CannonWorks-app te registreren. Alle inkopen en bestellingen worden aan dat project toegevoegd en kun je met één klik op de knop deze factureren tegen de marktprijzen bestellen.

Alle projectresultaten inzichtelijk

Ons doel is om bedrijven succesvoller te laten zijn. CannonWorks biedt je daarvoor de oplossing omdat het software is die iedereen begrijpt en alles voor je bedrijf regelt, zonder dat je nog aparte software of app's nodig hebt. CannonWorks gaat jou en je bedrijf een hoop tijd besparen zonder dat je veel hoeft aan te passen in je huidige werkwijze.

Je persoonlijke assistent

Met het kantoor in je broekzak mis je niets meer....

Vergeet nooit meer iets 

Alles wat je afspreekt met een klant of opdrachtgever leg jij of je collega's eenduidig vast. Dit door bij je uren, projecten of je klanten gewoon notities te maken. Wil je afspraken naar je klanten bevestigen, dan kunnen zij digitaal akkoord geven op nieuwe opdrachten en eventueel meerwerk en voorkom je discussie.

Projecten inplannen

Met CannonWorks kunnen al je projecten en je medewerkers inplannen en overzicht krijgen in de beschikbaarheid. Zo weet je precies wanneer een volgende klant aan de beurt is en wanneer je een nieuwe klus kunt inplannen. Dat geeft veel duidelijkheid ook voor je klanten.

Werk uitbesteden

Naast dat je offertes kunt maken, facturen, de planning kunt doen, kun je ook eenvoudig opdrachten aanmaken voor onderaannemers en samenwerkingspartners. Je deelt dan de planning van een project en kun je werkopdrachten voor anderen aanmaken. Ook zij kunnen met de CannonWorks-app werken, handig!

Inkoop met scan-en herken

Alle facturen die je van je leveranciers ontvangt kunnen in CannonWorks automatisch worden verwerkt. Facturen worden automatisch ingelezen, zodat ze aan het project worden toegevoegd. De projectadministratie wordt zo automatisch ingevuld en voor de boekhouding is alles al verwerkt.

Een koppeling met de accountant of boekhouder

Alle facturen die door CannonWorks worden verwerkt, worden automatisch gekoppeld aan de boekhouding omdat we koppelingen hebben met de meeste boekhoudpakketten. Zo hoef je niet van alles aan te passen en de gegevens voor de accountant zijn altijd bij.

CannonWorks biedt diverse gemakken

  • Overzichtelijke dashboards
  • Betalen per maand
  • Geen investering nodig
  • Gratis online helpdesk
  • Samenwerken aan projecten met collega's
  • Koppeling met de boekhouding
  • Binnen 2 minuten gratis van start
Image

Direct met je klanten kunnen schakelen

Klanten kunnen direct een opdracht verstrekken en met iDEAL betalen

Image

De direct-order knop

Als je een offerte stuurt naart de klant, kan deze met één klik een opdracht geven door de directe-orderknop welke in de e-mail wordt meegestuurd. Jij krijgt hier direct een notificatie van via mail of een berichtje en de klant krijgt een opdrachtbevestiging in de mail. 

Klanten geven aan meer gemak te ervaren en sneller over te gaan tot een opdracht als ze direct kunnen handelen door deze actieknop.

Je facturen direct betaald krijgen

Ook je facturen kun je aanbieden met een directe-betaal knop, waardoor jouw klant de betaling rechtstreeks en  per direct kan doen. 

Tegenwoordig is iDEAL verreweg de meest gebruikte betaalmethode en wordt ook in de zakelijke markt steeds vaker gebruikt. Het grote voordeel is dat je de betaling vaak per direct ontvangt wanneer de klant de factuur ontvangt. Je hoeft dan niet meer op je betaling te wachten totdat de betaaltermijn is verstreken.

Image

Voor welk soort bedrijf zoek je software?

Maak een keuze en we bieden je diverse opties aan zoals het beste bij jouw bedrijf en wensen past

Software voor zzp

Voor ZZP'ers

Voor zelfstandige ondernemers hebben we voor jouw branche specifieke producten. Zo kun je CannonWorks gebruiken als een eenvoudige tool om alles onderweg met je mobiel te regelen.

Naar software voor zelfstandigen (ZZP)
Software voor zzp

Voor MKB-bedrijven

Voor het midden- en kleinbedrijf hebben we complete bedrijfssoftware waarbij je alles optimaal kunt automatiseren, zowel voor kantoor als de medewerkers op locatie.

Naar software voor MKB-bedrijven

Grip op je projectresultaten

En zie direct wat iedere klus je afzonderlijk oplevert

Grip op je resultaten

Alles wat jij of je medewerkers verwerken wordt automatisch aan een project toegevoegd, zodat je precies inzicht hebt wat dat project je gaat opleveren. Ieder uur dat is gewerkt, iedere bestelling die is gedaan, maar ook foto's, documenten e.d. die bij het project horen worden daar verzameld. Uiteindelijk kun je precies zien wat elk project je oplevert.

Rapporten van omzet en kosten

Elke periode van een week en per jaar kun je zien wat je omzet en kostenverloop is. Zo heb je stuurgegevens waar je als ondernemer kunt bouwen aan je bedrijf en je kunt signaleren waar je verbeteringen kunt doorvoeren.

Samen medewerkers of samenwerkers

Uren op projecten vastleggen kun je samen met anderen doen. Je kunt medewerkers, onderaannemers of anderen met wie je samenwerkt ook uren laten registeren met de app. Zij kunnen kunnen de CannonWorks-app gebruiken zonder dat zij inzicht hebben in andere gebruikers of gegevens van jouw bedrijf. 

Gewoon gemak

Al het dagelijks werk wat je doet kun je allemaal regelen met deze applicatie, die werkt op je PC mobiel en tablet die je dus altijd bij de hand hebt. Gewoon gemaak voor de ondernemer en eventuele medewerkers.

Image

Gekoppeld aan je boekhouding

CannonWorks heeft koppelingen met de meest gebruikt boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en accountants worden gebruikt

Image

CannonWorks voor de ondernemer

Met CannonWorks regel je alles in je bedrijf en verzamel je allerlei gegevens door de dag heen. Zo heb je inzicht in resultaten en heb je alles bijgehouden doordat jij en/of je medewerkers alles door de dag vastleggen in de CannonWorks-app. De BTW-aangifte en de jaarrekening worden in een boekhoudpakket gemaakt, dus die gegevens worden automatisch doorgestuurd aan de boekhouder, zodat jij er geen werk van hebt.

Het boekhoudpakket voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen met de meeste boekhoudpakketten waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk van heeft de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden. Zo heeft iedereen minimaal werk van de administratie en is wel alles kloppend.

Uitbreidbaar met diverse modules

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedijven hebt

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Samenwerken met al je collega's of je boekhouder

Werkbon

Werkbon

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Scan en herken

Scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Uitbesteden

Uitbesteden

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Offertes

Offertes

Offerte maken zonder een woord te hoeven typen

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedirjf gekoppeld aan de boekhouding

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Resultaten

Resultaten

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

Tijdbesparend en eenvoudig in gebruik

Ervaar deze gebruiksvriendelijk software en start vrijblijvend en zonder verplichtingen!

Eenvoudig van start en alles wijst zich verder vanzelf

Je start met CannonWorks direct na het aanmaken van je gratis proefperiode. Je voegt een project toe en je kunt direct allerlei handelingen verrichten die eigenlijk al helemaal vanzelf gaan. Het behoeft verder weinig uitleg om met CannonWorks te starten. Heb je nog vragen, dan hebben we in CannonWorks onze online helpdesk.

Uitbreiden naar wens

Je kunt de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dit zelfstandig instellen door add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Zo kan je CannonWorks aanpassen dat het perfect bij je bedrijf past.

Gratis helpdesk

Zowel het pakket als de uitbreidingen zijn gratis te proberen en dat al vanaf een paar euro per maand. Ervaar daarom zelf het gemak. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd 'gratis' gebruik maken van onze servicedesk.

Mocht je toch nog hulp nodig hebben, dan kun je gratis gebruik maken van onze online helpdesk die 24/7 beschikbaar is.

 

 

 

Image
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden