Software speciaal voor stratenmakers

Gebruiksvriendelijke software waarmee je alles regelt voor je bedrijf en je projecten

Image

Gebruiksvriendelijke software

Heb je een stratenmakersbedrijf en je hebt de ambitie om de zaken in jouw bedrijf top te regelen met als gevolg tevreden klanten? Dan hebben we voor jou gebruiksvriendelijke software die alles voor je regelt en bijhoudt.

Met inzicht in al je projecten

Met CannonWorks werk je mobiel en zo heb je het kantoor in je broekzak. Je krijg overzicht in de hele flow van je bedrijf van offerteaanvragen tot en met de afronding van projecten. Je kunt direct de uren vastleggen, de factuur sturen en direct betaald krijgen wanneer je de bestrating hebt opgeleverd.

Op mobiel, tablet en PC

CannonWorks is als app voor mobiel en tablet, maar werkt ook gewoon op de PC. Alles wat je op gebied van administratie doet kun je eenvoudig aan je boekhouding koppelen.

Structuur in je bedrijf

Waarbij alles automatisch wordt verzameld bij je projecten

Offertes in een paar klikken

Met CannonWorks maakt je supersnel offertes. Als je standaard producten of vaste prijzen hanteert, dan kun je deze de eerst volgende keer eenvoudig weer hergebruiken waardoor elke offerte slechts een eenvoudige invuloefening wordt.

Met je eigen offerte-layout

Je kan heel eenvoudig je offerte-layout instellen doordat je gegevens automatisch netjes worden ingedeeld naar de template die voor jou het beste past, of je zet het op je eigen briefpapier. Het maakt niet eens uit of je een bedrijfslogo hebt of niet, je factuur ziet er altijd superstrak uit.

Afspraken met de klant duidelijk vastgelegd

Wanneer je een opdracht krijgt van je klant of opdrachtgever, kun je deze direct omzetten naar een onderbevestiging die naar de klant direct wordt bevestigd, vergezeld met jouw spelregels en geldende algemene voorwaarden. Zo ligt alles vooraf vast en weet de klant precies waar deze aan toe is. 

Image

Alles met 1 klik op de factuur

Bestellingen, materialen, uren en eventuele bijkomende kosten worden per project automatisch op de factuur ingelezen, zodat je deze met 1 klik kunt verzenden zonder dat je alles nog eens weer moet uitzoeken of moet overtypen. CannonWorks legt alles voor je vast en  je facturen kunnen dan verstuurd worden met alles wat op die factuur moet staan.

Overzicht in uren en inkopen

Elk gewerkt uur kun je vastleggen, maar belangrijker is nog dat wanneer je materialen op een project gebruikt je precies kunt aangeven hoeveel je daarvoor nodig hebt en welke spullen je allemaal uiteindelijk hebt gebruikt. Je krijgt zo overzicht in alle gebruikte producten en type tegels en ook de tijd die het kost om ze te plaatsen.

Per project de resultaten inzichtelijk

Van ieder project kun je de gemaakte kosten raadplegen en direct zien wat het resultaat is van dat project. Je krijgt met CannonWorks volledig inzicht in je bedrijfsvoering en krijg je meer grip op je toekomstige resultaten.

Al je zaken top geregeld

En dat in één gebruiksvriendelijke software applicatie

Van offerte tot en met de cijfers

Met CannonWorks regel je alles in je bedrijf van de offertes, nieuwe opdrachten, de facturen, de inkopen en alles in- en rondom je projecten zoals de uren en de benodigde materialen. Uiteindelijk krijg je overzicht in je resultaten en krijg je inzicht in wat je aan jouw klussen aan winst overhoudt.

 

Het kantoor in je broekzak

Met CannonWorks kun je overal bij je gegevens, zo heb je het kantoor in je broekzak;

  • Mobiel werken (ook met APP)
  • Overzichtelijke dashboards
  • Gebruiksvriendelijk
  • Betalen per maand
  • Gratis online helpdesk
  • Samenwerken aan projecten met collega's
  • Koppeling met je boekhouder

Voor jezelf en al je collega's

Je werkt met CannonWorks samen aan projecten. Je kunt samen met je collega' inhuurkrachten of onderaannemers samenwerken. Iedereen die met CannonWorks werkt kun je een specifieke rol geven waardoor je precies kunt instellen wie bij welke informatie kan. Zo kun je zelf bij alle bedrijfsgegevens, je medewerkers bijvoorbeeld alleen de urenregistratie en je boekhouder inzicht in je financiën. 

Image

Klanten beslissen en betalen sneller

Bied je klant optimaal betaalgemak en krijg sneller een nieuwe opdracht

Image

Met 1 klik een opdracht geven

Wanneer je een offerte stuurt, wordt automatisch een knop meegestuurd waarop de klant kan klikken en direct de order wordt bevestigd. Jij krijgt hier altijd direct een notificatie en precies op de wijze zoals jij dat wilt. Op je dashboard, via e-mail of via een push-bericht op je telefoon. 

Klanten geven aan meer gemak te ervaren en sneller over te gaan tot een opdracht, zeker als je de offerte tijdens het eerste bezoek al kunt overhandigen.

Laat je facturen met iDEAL betalen

Wanneer je ook je facturen met CannonWorks wilt gebruiken, kun je eenvoudig iDEAL instellen, zodat klanten je heel eenvoudig en direct al kunnen betalen. 

Net zoals bij de offerte kunnen zij met 1 klik op de knop in de mail de betaling inzetten, je krijgt dan direct het bedrag overgemaakt, dat is toch wat iedere ondernemer wil...

Image

Meld je gratis aan

Ga gratis van start om CannonWorks te gebruiken. Je kunt onbeperkt gratis gebruik maken van de basisfuncties van CannonWorks. Wanneer je extra modules wilt proberen, dan kun je deze de eerste 30 dagen vrijblijvend uitproberen.

Krijg grip op je projecten

En zorg dat uren en inkopen terecht komen bij het juiste project

Image

Tijdens de dag je uren bijhouden

Tijdens de dag kunt je de uren bijhouden die je wilt toekennen aan de projecten die je onderhanden hebt. Elk geregistreerd uur komt op het project te staan, vanaf het project kun je de dan zo de factuur sturen. 

Met handige dashboards

Met CannonWorks heb je alles overzichtelijk bij elkaar in handige dashboards en zo zie je alle statussen van offertes, facturen en projecten. Al je klanten en projecten kun je met een simpele muisklik opzoeken.

Samen medewerkers of samenwerkers

Uren op projecten vastleggen kun je samen met anderen doen. Je kunt medewerkers, of anderen met wie je samenwerkt, uren laten registeren met de app. Zij kunnen uren van de projecten die je samen onderhanden hebt met de app vastleggen, zonder dat zij inzicht hebben in andere gebruikers. Zij hebben dan geen toegang tot overige bedrijfsinformatie. 

Eenvoudig meerwerk vastleggen

Wil je meerwerk kenbaar maken aan je klanten en je wilt dit separaat vastleggen, dan kan dat met 1 handeling. Zo kun je per project specificeren welke uren horen bij de oorspronkelijke opdracht en welke behoren tot extra werk. Je kunt dan via een specificatie deze extra uren optimaal onderbouwen.

Boekhoud koppelingen

CannonWorks heeft koppelingen met diverse boekhoudpakketten welke door boekhouders, boekhoudkantoren en accountants worden gebruikt

Cannonworks voor het dagelijks werk

Je kunt met CannonWorks eenvoudig je dagelijks werk doen door zaken met je klanten te regelen zoals offertes, facturen, uren bijhouden, spullen bestellen bij je leveranciers, alles bijhouden van je projecten zoals foto's, documenten en overeenkomsten. Cannonworks is je bedrijfssoftware waarmee je alles kunt regelen, dit wordt ook wel een ERP-systeem genoemd.

Boekhouden voor de boekhouder

De boekhouder die gebruikt specifieke boekhoudsoftware en vindt het belangrijk alles op orde te hebben. CannonWorks heeft koppelingen waardoor de boekhouder de financiële gegevens automatisch uit CannonWorks ontvangt en zelf nog weinig werk heeft van de boekhouding van jouw bedrijf om alles optimaal op orde te brengen en te houden.

Image

Ervaar het gemak!

Bekijk onderstaande video's wat CannonWorks precies voor jou oplost. Het levert jouw klanten betaalgemak en je kunt eenvoudig een koppeling met je boekhouder leggen

Uit te breiden met modules en add-on's

Allerlei functies in CannonWorks om je bedrijf optimaal mee te besturen

Extra bedrijf

Extra bedrijf

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedrijven hebt

Extra gebruikers

Extra gebruikers

Alles overzichtelijk ook als je meerdere bedrijven hebt

Offertes

Extra gebruikers

Offertes maken zonder een woord te hoeven typen

Urenregistratie

Urenregistratie

De uren vastgelegd voor al jouw lopende projecten

Facturen

Facturen

Laat je factuur direct met iDEAL of QR-code betalen

Werkbon

Facturen

Al je medewerkers op pad met de juiste werkinstructie

Calculatie

Calculatie

Maak in je offerte een goed onderbouwde begroting

Planning

Planning

Alle personen netjes ingedeeld op de projecten

Abonnementen

Abonnementen

Periodiek een vast bedag incasseren voor onderhoud

Scan- en herken

Inkoop met scan en herken

Alle bonnetjes en facturen automatisch verwerkt

Boekhoudkoppeling

Boekhoudkoppeling

Alles in je bedrijf gekoppeld aan de boekhouding

Nacalculatie

Nacalculatie

Alle resultaten van je projecten live inzichtelijk

Termijnfacturen

Termijnfacturen

Maak deelfacturen en de klant kan in termijnen betalen

Uitbesteden

Uitbesteden

Besteed delen van je project uit aan andere bedrijven

Bankkoppeling

Bankkoppeling

Live inzicht krijgen in alle in- en uitgaande betalingen

Website plugin

Website plugin

Ontvang zo vanaf je website nieuwe offerteaanvragen

In 2 minuten van start zonder gedoe

Je kunt een gratis account aanmaken en zelf ervaren of het voor je gaat werken. Het is geheel vrijblijvend en per direct opzegbaar, je zit dus nergens aan vast!

Eenvoudig van start

Software die uitgelegd en ingericht moet worden is gewoon te moeilijk gemaakt, dat is bij CannonWorks wel anders. Wij hebben het principe "what you see is what you get". Bepaal zelf en geheel vrijblijvend of wij voor je bedrijf de beste oplossing bieden.

Uitbreiden naar wens

Je kan de software eenvoudig uitbreiden met Add-ons oftewel modules. Je kunt dit zelfstandig instellen door add-on's aan- en uit te zetten als je het pakket gaat inrichten. Zo kan jij CannonWorks zo aanpassen dat het perfect bij je bedrijf past.

Gratis helpdesk

Zowel het pakket als de uitbreidingen zijn gratis te proberen en dat al vanaf een paar euro per maand. Ervaar daarom zelf het gemak. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je altijd 'gratis' gebruik maken van onze servicedesk. 

Mocht je toch nog hulp nodig hebben, dan kun je gratis gebruik maken van onze online helpdesk die 24/7 beschikbaar is.

Image
© 2023 CannonWorks - Alle rechten voorbehouden